שאלה

A l a n i s

New member
שאלה

אמ.. הרבה פעמים אני חולמת דברים מוזרים.. נגיד שבא גנב או משו.. חח ואני שולטת בחלום.. אבל אני לא מבינה שזה חלום.. לפעמים אני מתעוררת ואני מבינה שחלמתי.. ואז אני עוצמת את העיינים וממשיכה להתקדם בחלום אבל אני לא ישנה.. ואני יכולה לפתוח את העיינים ולהבין שזה חלום.. אבל הבעיה.. אני פשוט נשארת באותו מקום.. ורוב הפעמים אני מתה מפחד ופשוט לא נהנת.. איך אני אמורה לעבור למשו יותר נורמלי? ו.. פעם הייתי עושה בדיקת מציאות והיה לי יומן וזה... אבל זה לא עזר.. מה שתיארתי למעלה קורה לי הרבה פעמים.. יש דרך להגיע מזה לחלום צלול?

נבני

New member
אופס סליחה

כן יש דרך. מה שאת עושה זה בעצם דרך להיכנס לחלום צלול. רק שאת ממשיכה את החלום, תנסי לשקוע חזרה לתוכו, שאת מודעת לכך שאת חולמת

A l a n i s

New member
אוקיי...

זה אצלי בטבעיות.. קורה לי תמיד =| אני אנסה לעשות את זה היום בלילה.. תודה רבה :)

silverhawk

New member
תשובה

שליטה בחלום לא עושה את החלום צלול, מודעות הופכת אותו לחצלול. אם את רואה שאת מודעת בחלום אך מפחדת ממה שקורה או לא לא מצליחה להתקדם, כנראה שהמודעות ו\או הצלילות נמוכים. נסי להשתמש בבדיקות מציאות על מנת לאשש את העובדה כי את חולמת ובשיטות להגברת הצלילות על מנת להגביר את הצלילות (מן הסתם
). וכפי שנדב אמר, אם את מתעוררת מחלום ויכולה לחזור מייד לישון - עשי זאת. הסיכויים טובים שתחזרי לאותו החלום, תוך שמירה על המודעות. בהצלחה!

idodo cohen

New member
זאת בעבר גם הייתה השיטה שלי

כאילו, החלומות הצלולים שלי היו אחרי התעוררות משינה, הבנה שישנתי, ואז המשך שבו הייתי שולט, כשאני יודע שאני תמיד יכול לצאת ממנו. בעע ממש עשיתם לי חשק אתם יודעים? :p. אתם בטוחים שזה יכול לקרות לכל אחד? כי זה לא קרה לי כבר המון זמן.

למעלה