שאלה

מצוטטת

New member
תשובה

תראי מצו'.... זה באמת כי צוטטתי כאן הרבה לפני שהצטרפתי
אחורי זה מתי כבר הצטרפתי חשבתי צריך להוכיח זאת כאן
על המייצג במציאות , נו טוב כאן זו כבר אופרה אחרת{ש'תגעת שאני אעיד ועוד על עצמי}
אם לפעמים כמו במציאות מחזיקה במה שהכיתוב והחתימה קצת חושפים
דעתנית {מתי זה ב'מת קיומי ו/או מצדיק} מקניטה ציניקאנית ועוד כל מיני כי גם שם זה כלי הביטוי שלי
בהרבה נושאים שמה פחות מופנמת הרבה יותר ביישנית ועוד פחות רהוטה
....... כאן זה "על נקי" יותר סטרילי{אם את עולה לסוף דעתי}
בחיים אם הייתי ככה סטרילית מזמן הייתי מתחרפנת
הקיצר הניק זו הכלאה בין הכאן לשם.... החותמת זו כבר שאלה של עונה

גילוי דעת...

לא שונא את הכינוי שלי, אבל היום הייתי בוחר בכינוי אחר... מעדיף שיקראו לי פשוט איציק... ולא קצין או ג'נטלמן.. לגבי החתימות... אהבה,פתאום היא מתפרצת, כמו להבה. לא ככה??.. אולי היא פה מעבר לדלת, ואז פתאום משום מקום, וללא שום התראה היא יכולה להגיע ... כל עוד אנחנו חיים, עלינו ללמוד לחיות אנשים שוכחים לחיות, לוקחים את החיים כמובן מאליו, ושוכחים שלחיות זה גם לחייך, להנות, ושבככלל הטוב שבחיים מורכב מרגעים קטנים של אושר... השמיים הם הגבול, והדרך - דרך ארץ משפט ששבה אותי כבר ברגע הראשון ששמעתי אותו לפני כחודש, מה שאהבתי בו זה בעיקר את "הדרך ארץ".. מעריך ומוקיר אנשים שגם בדרך למעלה לא שוכחים וזוכרים להיות קודם כל בני אדם...

מצוטטת

New member
כן!

זו............ זו האמצעית!!! כמה , כמה דרך עושים וכמה , כמה המון זמן שורפים ..עד שפ'תם ניגמר הזמן...... בדיוק מתי רוצים להתחיל לחיות את שלמדנו...!!! ווואלה לשכתב זאת

הניק שלי - השם האמיתי שלי

זו אני וזהו... מה שתיראו זה מה שתקבלו... אין מסכות. החתימה.... מניסיון, תמיד שניקלעתי לבעיה מסויימת - למדתי שהפיתרון יבוא רק ממני... כשאתה מתחיל להשים לב לבעיות אצל אחרים ונעשה 'חכם' על חשבונם - משמע שאתה מתרחק מעצמך - 'כשהבעיות סביבך... הבט קודם על עצמך'. 'הדרך אל האושר מתחילה באהבה' - הקבלה העצמית, לאהוב את מי שאתה ואיך שאתה ניראה, מתנהג.

הכינוי שלי הוא

שם החיבה שלי בקרב חברי הטובים והמשפחה הקרובה. החתימה - שיר של מירי מסיקה שליווה אותי בחודשים הראשונים לפרידה. משקף היטב את מה שעבר / עובר עלי - סוף סוף אני חוזרת לעצמי. להיות מי שאני...

r e d head

New member
כל פעם

בסופרפארם מול מדף הצבעים אני חוככת בדעתי אם כדאי לשנות קצת את הצבע ואז אני מתחילה לחשוב על שינוי ניק בסוף אני נשארת עם הצבע האדום .... רק בגלל הניק

miki1209

New member
שםשם

הכינוי-בכניסה לתפוז מזממממן זהו שמי ..החיבתי... ותאריך לידתי.. חתימה - עוד אין . תהיה

אני...אני...

הניק שלי עושה לי ב-ל-א-ג-ן לפני שבוע הייתי אצל הרופא כשרצה לעשות לי איזה בדיקה פרצתי לו שם בבכי הוא שאל אותי "מה את ילדה"
ישר שאלתי אותו "מה גם אתה קורא בפורום"
אני בחרתי ילדה כי ככה מרגישה החתימה משתנה כל פעם שיר אחר

אווווווווו...סוף סוף...

שאלה כלבבי
"היֹה היה פם נסיך,חי לו בארץ "השפיות לעולם לא"... תר את הארץ לאורכה ולרוחבה... חיפש וחיפש...מעט שפיות לנפשו למצוא... צעיר ללא מנוח היה... לא חסך במאמץ... ניסה מכתבים להפיץ לכל עבר... לא התעצל שירים לשלוח... קיווה בכל ליבו... את מבוקשו למצוא. התיישב על סלע בפארק לנוח... עצם עיניו לרגע... ופתאום!!!... הבזק אור פראי חדר את עפעפיו... פתח אישוניו לרווחה...ודמות עם קוקו התגלתה לו... שאלה בעלת הקוקו..."מי אתה?" ענה..."זה אני,הנסיך שמחפש שפיות ללא לאות" אמרה..."זה אתה הנסיך?תוכיח!" נסיך פרקטי הוא היה...הגיע עם הוכחות למיניהם... הציג אותן אחת לאחת... וזו עם הקוקו...לא ממש השתכנעה...ביקשה עוד... נסיכנו לא עצל היה...הראה וחשף...גילה והתוודה... זה לא נגמר...היא רצתה יותר... וכשהוא אמר..."את...את נודניקית עם קוקו" לפתע ידע... כי סוף סוף... את ניחוח השפיות מצא. ועד עצם היום הזה,כך או כך חיים על הקצה...באושר ובעוני... הנסיך ו...הנודניקית עם הקוקו" אז זהו... הסיפור הזה כל כך מצא חן בעיני חברי הטוב... ובחר עבורי את ניקי הנחמד... ואני... אם חביב לו...מ'כפת לי

מצוטטת

New member
פם שנייייייייה היום

שמשפריץ לי))))))))))
בפם השלישית רק ניידת לטיפול נימרץ תעזור
לנשום אוויר

מצוטטת

New member
בלי ../images/Emo38.gif

יש יממות שזה מה מניע ת'מחוגים לא לא.................... היא ה... kuku תבין כמה לא קל לי.......

למעלה