שאלה

LionHeart

New member
שאלה

כאשר מסירים תוכנה מסויימת היא לא בדיוק מוסרת הרבה שיירים ממנה נשארים ב REG .מה ההשלכות של זה על המערכת? והאם ניתן לפתור את זה ע"י תוכנה מיוחדת שמסירה תוכנות לא רק ב DATA אלא גם ב REG . או כל דבר שיעזור,כי זה נורא מסורבל ולא יעיל ללכת לREG ולמחוק שם כל מה שהחיפוש מוצא בקשר לשם שלה.

kitt

New member
יותר מדי שאריות ברג´יסטרי מאיטות

את המערכת. יש כמה פתרונות: הראשון הוא התוכנה regclean. השני הוא תוכנות הסרה כגון clean sweep שהחסרון שלהן שכדי שהן יעבדו ב100% הצלחה צריך שהן יהיו מותקנות כבר בשלב התקנת התוכנה.

LionHeart

New member
ביקורת

נורא היה מעניין לנסות את התוכנות הנ"ל אז הנה התוצאות אחרי שהתקנתי את שתי התוכנות,התקנתי סתם תוכנה אחת כדוגמא,ואח"כ הסרתי אותה מהר ,אחרי ניקיון בעזרת שתי התוכנות,עדיין נשארו שאריות של תוכנת הדוגמא ב REG יש תגובות קיט ?

kitt

New member
אני משתמש בclean sweep כבר הרבה

זמן ואין לי שום בעיה עם מחשב איטי או משהו דומה לזה, יכול להיות שיש אצלך כל מיני שאריות משנים עברו.... אצלי הclean sweep היא התוכנה הראשונה שמותקנת אחרי כל הדרייברים של מערכת ההפעלה (ולפני כל הדרייברים שעושים setup רגיל של תוכנה.

LionHeart

New member
תגובה

תוכנת הדוגמא שהזכרתי מקודם הותקנה אצלי בפעם הראשונה(אחרי תוכנות ה REG) אז לא יתכן ש ,ואני מצטט " יכול להיות שיש אצלך כל מיני שאריות משנים עברו...." ועוד משהו ה clean sweep היא SHAREWARE ל 15 יום אז בסוף קנית אותה או שהיא מהעבודה שלך ?

kitt

New member
אני קניתי אותה, והכוונה היא שהיא

מותקנת מיד אחרי מערכת ההפעלה לפני התקנות של תוכנות

LionHeart

New member
אז לפי מה שאני ניסיתי

היא לא מסירה את "הכל". בכל אופן תודה על העזרה

LionHeart

New member
אתה יכול אפילו לנסות לבד

תתקין תוכנה מסוימת אח"כ תסיר אותה ותנקה עם תוכנת הניקוי ותיוכך בעצמך אם היא ניקתה את התוכנה המסויימת או לא ע"י חיפוש השם ב REG

למעלה