שאלה...

Like The Wind

New member
שאלה...

מישהו/י שהיה/הייתה ביום הפתוח או שלומד בגימנסייה הריאלית יכול לספר לי בבקשה על מגמת האומנות
כי אני לא ממש הבנתי מה לומדים בה.... ד"א שמי ליאת ואני פעם ראשונה בפורום הזה
ביי ותודה מראש

Shark Alarm

New member
אני לא יודע על הגמנסיה ../images/Emo26.gif

אבל אני יודע שיש היום במקיף ח', וגם שם יש מגמת אמנות

Matanhirsch

New member
אני רק יכול לומר לך..

שגמנסיה זה בית ספר נחמד..ואחרי כתה י' את תוכלי להגביר איזה מקצועות שאת רוצה(גם אומנות)..

שלום../images/Emo13.gif../images/Emo134.gif../images/Emo204.gif

אני לומדת בכיתה י' בגימנסיה, אני לא במגמת אומנות אבל אני יכולה לספר לך, לומדים שם ברמה של עיוני רק שיש להם עוד מקצוע נוסף-אומנות יש להם נראה לי 3-4 שיעורים בשבוע של אומנות. אם תרצי בכיתה י"א תוכלי להגביר אומנות(וזה רק אם תלמדי אומנות בכיתה י') בהתחלה גם אני רציתי ללכת לכיתת אומנות אבל אז ויתרתי על זה והלכתי לעיוני רגיל. לפי מה שאני יודעת יש לכיתת אומנות מערכת שעות מאוד עמוסה בגלל המקצוע הנוסף. אני אישית ממליצה על מגמה עיונית רגילה בחום רב
בהצלחה בהחלטה

cobainos

New member
אם את רוצה אמנות בצורה רצינית

לא נראה לי שהגמנסיה זה המקום...המגמה הזאת שם בשלבי פיתוח,אבל זה עדיין לא נחשב ל-מקום בשביל אמנות.

Grey Faerie

New member
אממ

אני במגמת אומנות בגימנסיה.. בכיתה י' אנחנו עושים יחידה אחת עיונית של תולדות האומנות עוד שתי יחידות עיוניות בכיתה י"ב אם את ממשיכה במגמה ויש את היחידות המעשיות שזה בי"ב [2 יחידות מעשיות] זה בעצם עבודת הגמר שלך... אנחנו כמו כיתה עיונית רק בלי ערבית... והמערכת שלנו דווקא לא עמוסה בגלל זה. [בגלל דברים אחרים >: ] הנה האתר של המגמות שיש בגימנסיה . פה תהני.

למעלה