שאלה

MidNight Flame

New member
בעיני אומר המון על המורה,

אומר לי שהוא ממוסחר ושהכסף חשוב לו כנראה יותר מהאומנות. לא ראיתי הרבה מורים שמכבדים את עצמם וגובים סכומים בעלי 3 ספרות שמתחילים ב4. ואם זה אומר משו עליי - זה אומר שאני לא מוכן להרגיש פרייאר ואין לי כסף מיותר בארנק.

לא כולל הנחות?

רוב המורים עוזרים לתלמיד רציני שמתקשה לעמוד בתשלום. יש מורים שדורשים הרבה כסף אבל רבים מתלמידיהם משלמים חצי או פחות.

MidNight Flame

New member
הממממ...

אני לא יודע אבל עצם הדרישה של 400 שקלים ל2 אימונים בני שעה וחצי ז"א 12 שעות חודשיות, די מקוממות במיוחד כשמדובר על קבוצה די גדולה של 12-15 איש.

amir_aikido

New member
למה אתה מחשב בשבילו

אמנם, גם אני לא משלם סכום שכזה. אבל אני לא מבין את הצורך שלך להכנס לו לכיס(קבוצה די גדולה ...) ולנסות לחשב במקומו את העלויות שלו. תעשה את החשבון בשבילך ולא בשבילו. אם אתה בכל זאת מתעקש לחשב עבורו. אולי תוסיף לחישוב הוצאות, זמן נסיעה ותשווה את זה לאבדן שכר עבודה אחרת, תכניס גם את הסיכון שיפטרו אותו אם הוא שכיר וכו'. אמיר

ננדין

New member
שיעור פרטי כל שבוע?

דבר ראשון אתה מקבל הרבה מאוד מהמכון ולכן המחיר "החריג", לדעתי מאוד שווה למי שיש זמן/כוח/רצון להשקיע... תגיד אסף, זה נוהג אצלכם שלכולם יש שיעור פרטי פעם בשבוע עם המורה?

../images/Emo70.gifחדש../images/Emo70.gif חדש ../images/Emo70.gifחדש../images/Emo70.gif

אומנות לחימה מהדור השלישי
בוא לשדרג את הסנסאי הישן שלך וקבל שני אימוני בונוס
עם האבקות בארים את אף פעם לא לבד
כי עם האבקות בארים זה כמו ללכת בלי חיתול בכלל
בוא ושלם רק על זמן אימון
לא תשלם על זמן שתיה או זמן במלתחה
לא תשלם על חבישת ציוד מגן
רק על זמן אימון נטו ועכשיו ב79 אג' לדקה

ננדין

New member
זה עבודה בעיניים! ממש יקר...

זה יוצא בערך 70 ש"ח עבור אימון של שעה וחצי!!!

א1ט1

New member
חצי שעה שלך מול המאמן כל שבוע

מתי שאתה קובע איתו. והשם הוא אליסף לא אסף... וזה לא "נוהג",זה כלול במחיר מראש,אין אפשרות של לא לעשות את זה. חוץ מחריגים (כמוני) שהיו מתאמנים איתו לפני שהמקום היה שלנו, והיו רק שני אימונים בשבוע אז יש לנו סידור שונה.אבל זה לא משנה כי אין אפשרות כזאת יותר...היום אין דבר כזה בלי שיעורים פרטיים. והמחיר ה"חריג" לא כ"כ יקר בשביל מה שאתה מקבל פה, דיי זול. יחסית ל400 ש"ח של המורה לקפואירה המדובר פה...(מטורף,400 ש"ח על מה..?)

למעלה