שאלה

amir_aikido

New member
../images/Emo52.gif לא הבנתי

זה כבר יותר סביר. וכמות השעות הזו סבירה בהחלט (אצלנו היא מחולקת על שלושה אימונים בשבוע, חבל רק שה
לא מרשה לי להגיע לכולם). אמיר

ננדין

New member
האימון הארוך עדיין מאוד קשה פיזית

הכוונה לזה של יום שבת והרבה פעמים הוא מגיע גם ל4 שעות, לי זה מאוד קשה והריכוז הוא בכלל לא הבעיה העיקרית אלה רמת הכושר הנדרשת ל4 שעות של אימון שכולל הרבה רנדורי קרקע... לדעתי גם עדיף לחלק את הש"ש ל3 אבל לא נראה לי שלחיים ולמתאמנים האחרים יש זמן...

הייתי אומר שמחיר ממוצע הוא 250 ש"ח

למיטב ידיעתי מחיר מקובל הוא בטווח 200-300 ש"ח. יותר מזה או פחות מזה זה חריג.

ננדין

New member
כנראה שבגלל שהתרגלתי למחירים של

חיים אני רגיל לקבל הרבה יותר תמורת הכסף שלי... רן - אני אספר לחיים שקראתה לו חריג

ננדין

New member
אני מכיר את המקום כמו כף ידי...

הייתי מגיע לשם לפיזיוטרפיה פעם בשבוע במשך חודשיים...

MidNight Flame

New member
בדיוק הייתי במכון לפיזיותרפיה ../images/Emo13.gif

הייתי שם במסגרת סדנאת דרגה וקיבלתי הרצאה מעניינת מאוד מפי ראש החר"פ שהוא גם סגן אלוף ופיזיותרפיסט במקצועו האזרחי, זה גם הזמן לציין שאני בודק עכשיו אפשרות ממשית ביותר להתחיל תואר ראשון בפסיותרפיה

א1ט1

New member
אצלנו לוקחים יותר מכל מה שאמרו פה

המקום פתוח כל יום(חוץ משבת) משעות הצהריים (12-1) עד הלילה (10 וחצי-11). יש לך חצי שעה בשבוע שיעור פרטי מתי שאתה קובע עם הסאנסיי,יש משרד יפה בכניסה שעוד רגע גומרים לבנות אותו (מי שלא ראה את השיפוצים אצלנו מהמפגש מוזמן לראות...), רצפת עץ איכותית שמכוסה במזרון פאזל,מראות,חדר הלבשה עם תאים (רק לא לשכוח להביא מנעול),שירותים,מאמן דאן 9,המון אימונים בשבוע,ותמיד אפשר לבוא ולהתאמן עם החבר'ה לא באימון מסודר.

MidNight Flame

New member
נחמד ביותר,

בעצם אתה אומר שכמות האימונים שלך בשבוע די תלויה בך... אהבתי! זה למשל שווה כמות כסף גדולה יותר לעומת זאת, שמעתי על מאמן קפוארה מסויים שרוצה 400 שקל לחודש על שני אימונים של שעתיים בשבוע וסליחה על הביטוי אבל אני אומר fuck it! בחיים לא! אני מדבר כמובן על עבודה בקבוצה...

bmt29

New member
שום מורה לא מצדיק סכום כזה...

במיוחד כשרוב המורים לקפוארה, לוקחים באזור ה200 לחודש לשני אימנוים של שעתיים, ורבים נותנים לך אופציה לבוא ליותר ולשלם אותו דבר!

סליחה

למרות או אולי בגלל שזה אמנות לחימה. מי אתה שתקבע מה השווי של מורה ספציפי? לדעתי אני כמי שלמד והתמחה בסגנון מסויים כבר עשרים שנה.נסע בשבילכם להתאמן אצל מורים בחול,השקעתי זמן וכסף.מגיע לי הרבה יותר. אמנויות לחימה זה מותרות,לא צורך קיומי חיוני. רוצה מותרות שלם על כך. המורה צריך לקבוע את המחיר על פי איך שהוא מעריך את עצמו תוך רצון וצורך לכסות את ההשקעה וגם להרויח. כן,גם באמנויות לחימה כסף זה לא מילה גסה. ולסיכום,ככל שתשלם יותר,כך תעריך את זה יותר.

MidNight Flame

New member
ממש ממש לא נכון!

400 שקל ל4 שעות שבועיות במשך חודש - לא מוכן לשלם סכון כזה וכמוני הרבה מאוד אחרים! לא מדובר על איזה גראנדמאסטר שבא מחו"ל ואתה מעוניין לעבור איתו שיעור של שעה ורבע - שעה וחצי! בהחלט לא הייתי רוצה ללמוד אצל מורה שמעריך את עצמו יתר על המידה ובמיוחד אם זה מתבטא בסכום משמעותי לכיס.

MidNight Flame

New member
קבל גם תיקון, מסתבר שמדובר על

אימונים של שעה וחצי ולא שעתיים אפילו.

Pyongwon

New member
מעניין... נקודה למחשבה.

בקורס מאמנים, דיברנו על העניין של מחירים. היה אחד שאמר שהוא מכיר מישהוא שלוקח 270 ש"ח לחודש, 12 חודשים. אבל המחיר הזה כולל הכל. נסיעות, אימונים, אימונים מיוחדים, מבחנים והכל. הייתם הולכים על זה? או הייתם משלמים בסביבות ה-200 ש"ח לכל חודש, ומוסיפים לפי הצורך? לחילופין, קיטו היה כאן (תותח בינלאומי) וההתאחדות היתה נפלאה ונתנה לכולם לעבוד איתו - וההתאחדות שילמה!!! וגם כאשר קיטו הגיע למועדון אחר, המחיר היה ממש כלום. לפעמים יש גם מחירים נמוכים... למרות שאני יודעת שזה מוזר... אך כן - דברים כאלו קורים! :) ג'ס.

MidNight Flame

New member
את מדברת על סכום הגיוני...

את מדברת על 200-270 ועזבי מה זה כולל בפנים אבל נראה לך הגיוני לגבות 400 ש"ח לחודש?

Pyongwon

New member
לי אישית לא, אבל יש כאלה שכן.

תתאמן אצל מישהוא שדורג באולימפיאדה, ייתכן וזה המחיר. 120-150 דולר לחודש זה לא מחיר מוגזם, אבל זה ארה"ב. ואנחנו לא בארה"ב! :) ג'ס.

למעלה