שאלה

LordNor

New member
שאלה

אני איש קבע בעל פרופיל 21 (מתקופת ההתנדבות) היום עקרתי שן בינה בביה"ח רמב"ם וקיבלתי מהרופא (לא צבאי) אישור ל-3 ימי מנוחה. האם זה תקף בצבא? נ.ב: רק למען הסר ספק, בתקופת ההתנדבות הייתי מטופל דרך קופ"ח ושנכנסתי לקבע הטיפול עבר לחסות הצבא - ואני לא כל כך בקיא ברפואה הצבאית.

LordNor

New member
סליחה אך יש עוד שאלה

שעברתי לשרת בקריה בסיום הקק"צ, נוכחתי לגלות שאני ממשיך לקבל תוספת רמת פעילות ב' למשכורת כפי שקיבלתי בהשלמה, הייתכן
(למיטב ידעתי הקריה מסווגת כיח' דריכות) חושבים שצריך לדווח על זה או להשאיר את המצב כמו שהוא

deathcaster

New member
תשובות

לגבי ימי המחלה, ידוע לי שמשרתי הקבע בקריה מקבלים את שירותי הרפואה שלהם מקופ"ח אזרחית , לכן אם אכן אתה משרת בקריה ואתה בקבע, אינך צריך לאשר את ימי המחלה אצל רופא צבאי. לגבי רמת הפעילות שלך - תאמין לי שאינך מקבל רמת פעילות ב' בגלל פרצופך היפה, כנראה שיחידתך עוסקת בפעילות לילית או משהו דומה המקנה לך תוספת פעילות. צה"ל לא יתן לך "סתם" תוספת שכר . אתה צריך לבדוק עם מקביל שלך למקצוע אם הוא מקבל תוספת פעילות כמוך , אם לא, פנה לשליש יחידתך אם הדבר כ"כ מפריע לך, אם לא כ"כ מפריע לך - סתום ת'פה

LordNor

New member
לגבי הרפואה הצבאית

לפני שנכנסתי לקבע, הודיעו לי מקופ"ח שהחברות שלי מופסקת ואני למעשה "שייך" לצבא. איך זה שלא אמרו לי כלום על שירות רפואי דרך קופ"ח בקריה
איפה אפשר להוציא אישור כדי שאוכל לחדש את החברות בקופ"ח

idos2

New member
זוהר דברים השתנו

החל מה1.1.06 אנשי קבע לא מטופלים יותר במסגרת קופ"ח אלא במסגרת 36 מרפאות הקבע החדשות שנפתחו. (או כך טוענת איגרת הקרפ"ר בנושא) אלא מה? שלא נפתחו 36 מרפאות אלא רק 1 בקריה, ולכן אנשי הקבע בקריה מטופלים בה, ואנשי הקבע בשאר הבסיסים חזרו להיות מטופלים במרפאות היחידה הרגילות בהם מטופלים גם חיילי החובה.

deathcaster

New member
מקבל את התיקון באהבה+ תגובה בהתאם

לשואל : טעיתי, מצטער, עליך לפנות לרופא צבאי לאשר את ימי המחלה.

LordNor

New member
ובכל זאת

התקשרתי לברר את הנושא ולהפתעתי האישור שברשותי הוא תקף ואין דרישה לאשר אצל רופא צבאי.

למעלה