שאלה

silkpink

New member
שאלה

אנשים סביבכם שאינם מהמשפחה הקרובה יודעים שאתם מכורים? אתם מדברים על זה חופשי ? או מתביישים ? חולקים עם אחרים חומרים שהגיעו מהאינטרנט או מסתירים מחמת הבושה ?

e-magine

New member
אצלי זה פשוט מאד

לא מספר לאף אחד שאני מכור, מסתיר את זה ככל יכולתי, אם אומרים לי שאני מכור אני מכחיש בתוקף.

lee_1

New member
תשובה...

המשפחה הקרובה שלי יודעת שאני מכורה מן הסתם החברים הקרובים שלי גם כן אבל אחרים אני לא מספרת, אם שואלים אני אומרת שלא כי כן, אני לא מתגאה בזה, וזה די מביך אותי

lee_1

New member
לא נעלמתי, אני עדיין כאן- אבל...

בתקופה האחרונה אני נמצאת כאן המון המון המון מלא פעמים, ואין הודעה שאני לא קוראים, אני יכולה להבטיח את זה אבל פשוט אין לי מה להגיד ברוב המקרים, ואם יש אני כותבת...

silkpink

New member
ובקשר לעצמי

עשה לי ממש כייף לראות שאתה ברשת ביום ששי אי-מג´ין. חשבתי שאתה מצליח להתנזר יותר במסגרת הבית. צרת רבים בכל זאת מביאה נחמה. אני בבית לא מסתירה בכלל ואומרת שמכורה. במסגרת העבודה והחברים כולם יודעים שנמצאת שעות ברשת וגם בצ´אט ויודעים שמכירה אנשים רבים דרך הרשת וחולקת עם אחרים דברים ששומעת או רואה ברשת, אבל לא מצליחה להחליט עם עצמי אם זה מהלך חכם, בחברה שתשמח להשחיר את פניך גם אם סך הכל נולדת כושי.

e-magine

New member
סילקפינק את לא מכירה את הסיפור

לא התחברתי מהבית, בימי שישי אני הולך למשרד, נועל את הדלת, לא עונה לטלפונים, וגולש וגולש וגולש עד צאת הנשמה.

silkpink

New member
אין סימול לאורגזמה?

אני לא מאמינה.......איזה כייף לך. איך אני מקנאה. עד איזו שעות מדובר? כמה שעות גלישה ברצף ? א נ י ר ו צ ה ג ם !!!!

מבעבעת

New member
רק שלא נתבלבל כאילו ../images/Emo11.gif

כשקראתי את התגובה של סילק, חשבתי לעצמי: אי-מג´ין מוצא לעצמו זמן לטפח את מה שהוא אוהב לעשות. באמת לקנא. ישנתי על זה, כמו שאומרים בעברית. רק שלא נתבלבל כאילו - אם צריך להתחבא כדי "לקבל" זמן אינטרנט, זה לא ממש אותו סוג של אושר וכיף. יום שישי עבורי זה: ארוחת בוקר רגועה עם בן-זוגי היום היחיד שאני רואה את הילדים חוזרים מבית הספר עם הצחוקים וההמולה. ארוחת צהרים יחד עם כולם אני לא הייתי מוותרת על זה. מתברר שאנחנו קצת עדינים מידי עם אי-מג´ין, שכולנו רוכשים לו כבוד גדול. אי. אתה אומר שהסובבים אותך לא יודעים שאתה מכור. הרי לא היית פותח את הפורום הזה אילו הנושא לא היה בראש שלך. אתה מודע. אבל באו לא נתבלבל. יום שישי נעול "בעבודה" זה לא מה שחשבנו.

silkpink

New member
אולי, אבל.............

רק כשכתבתי את התגובה שלי לאי - מג´ין הבנתי כמה באמת אני מכורה. ולקרוא את התגובה שלך רק הוסיף על זה. כי אם את שואלת אותי מה אני מעדיפה, יש לך ספק את העברת הזמן של מי אני מעדיפה? לא שלא רוצה להיות עם בן זוגי או הילדים, אבל כאילו לזה יש תמיד זמן, אבל זמן נקי שמוקדש רק ואך ורק לגלישה מבלי שמישהו יפריע לי או ישב לי על המצפון........ חבל לך על הזמן אל תתאמצי גם אם הייתי זוכה בענק - הפסדתי מזמן

silkpink

New member
מרכז הכובד היה , שימי ../images/Emo23.gif

לא מה הוא עשה בגלישה או האם נהנה אלא עצם העובדה שיש לו שעות גלישה........ פחד אימים
והאבסורד הוא שיש כאילו גאווה בזה. כאילו , תראו אני מכורה אמיתית..... חולני. ממש ממש חולני..........

e-magine

New member
דיון ממש מעניין, העלתם כמה נקודות

שמעוררות מחשבה, אני בטוח אתייחס יותר מאוחר.

e-magine

New member
בערך 8 שעות, לפעמים עם ../images/Emo78.gif

תראי זה הפראדוקס, אני רוצה לחזור למשהו יותר נורמאלי, אבל גם לא רוצה לוותר על זה כי זה כיף, בהתחלה זה היה שעה, שעתיים, וכך הלאה, יום ו´ הפך מיום של עבודה וסידורים בתוך המשרד, ליום גלישה. זה כמובן מאד פוגע בעבודה שלי.

silkpink

New member
מכורים מסביב ל - ../images/Emo133.gif

האמת שאני סתם מקטרת. כי מתחיל הלגלוש בערב וגולשת כל הלילה לפעמים עד שלו או ארבע ואפילו חמש בבוקר. אבל הייתי רוצה להתחבר לשבוע למחשב, לאכול ולשתות פה ולישון רק כשממש לא מחזיקה מעמד. מקווה שאולי אז תתתמלא הכוס

מבעבעת

New member
הדגש לא על ה ../images/Emo133.gif

לא הדגשתי את מה שהציק לי בסיפור של אי-מג´ין בימי שישי. אפילו אני הייתי עדינה עם אי-מג´ין. לא הקדשת הזמן הציק לי. לא התמורות החלופיות שיכלו להיות במקום. אי-מג´ין אני מנחשת שכל מכריך ואוהביך חושבים שאתה מה זה מסור לעבודה. מי יודע חוץ מאיתנו שאתה שם למטרות פרטיות? אם אני מנחשת נכון it takes one to know one הרי... גם אני עברתי את זה. זה הנאכס בעצם. אני נשארתי מאוחר בעבודה מספיק פעמים כדי לדעת שזה צובט בלב כשמצדקים מאחורי מטרה נעלה, ובעצם רצינו רק להיות לבד. פשוט כך. לקצץ את הבלאגן מהחיים, לתת לאחרים לכפות עלינו, ולתת לכולם לחשוב שיש מטרה טובה מאחורי זה. כואב. נאכס.

e-magine

New member
כן אבל אני רואה בזה

מעין שסתום לחץ, שמאפשר להמשיך לתפקד ביתר הימים, במידה כזאת או אחרת של הצלחה.

מבעבעת

New member
אני אמרתי ../images/Emo12.gif

שזה לא עושה לך טוב? אני יודעת כמה שזה טוב. תאמין לי שאני יודעת. וגם סילקי יודעת. וכולנו יודעים כמה שזה טווווב. אתה קם איש חדש מ- session שכזה. מכירה את ההתחדשות הזו. מה שצובט זה שאנחנו מבלבלים את הסביבה ולא מעמידים את העיניינים על דיוקם אתה בוודאי לא אומר לזוגתך: יקירתי, אני זז למשרד לגלוש לי עד שהכל יהיה כבר מסודר בבית לסופשבוע, הילדים מקולחים, והבית עומד למסדר. אני, למשל, יכולה באמצע הבלאגן בבית לשבת חצי שעה או שעה ובני הבית יכבדו אותי מבלי לרדת עלי. כבוד הדדי. אבל זה בגלוי. לא בהסתר. יש הבדל עצום. עניין של יושרה אישית לדעתי. הכל פתוח. זה שונה בתכלית.

למעלה