שאלה....

XiluminatiX

New member
שאלה....

טוב אני יודע שלא כתבתי הרבה זמן אבל יש לי שאלה: האם שווה לקנות את הטרילוגיה של ר.א. סלבטורה שנקראת THE TWO SWORDS (או משהו כזה). שאר הספרים שסיפרו על דריזט היו מדהימים ורציתי לדעת אם כדאי להמשיך ולקרוא עליו.

strahd

New member
עד איפה בדיוק קראת

אם אהבת את הספרים הנוראים שלו מהלהב השקט ועד לחוף החרבות, אז כנראה שגם תאהב אותם, על אף שאני לא אהבתי כל כך, כי זה ממש אבל ממש חוזר על עצמו.

python 4

New member
בוודאי!

אתמול בשיטוטיי בסטימצקי סניף עזריאלי ראיתי שני דברים מעניינים: את התרגום לעברית של ספר הממלכות החדש - "מורשת", שהוא הראשון בסדרת "מורשת האלף האפל", הסדרה השלישית שנכתבה על דריזט - טוב לדעת שאופוס עדיין מתרגמים את הממלכות! השני, קשור לנושא, הוא הספר הראשון בסדרת "אגדות דריזט" בכריכה רכה - סדרה זו היא הדפסה מחדש של הסדרות "בקעת רוח-כפור", "האלף האפל", "מורשת האלף האפל" ו- "דרכים של אפילה", 14 ספרים סה"כ, הפעם מסודרים בסדר כרונולוגי ובעיצוב אחיד.

Mystic Dragon

New member
וואי, "המורשת" - פשוט ענק

אני חושב שזה בינתיים הספר הכי טוב שקראתי על דריזט. סטראד, יש מושג מתי יוציאו את הספרים הבאים בתרגום?

strahd

New member
הקשרים של עם אופוס די רופפים

אבל לפי המכירות, אני מאמין שכל שנה, או קצת פחות - 9 חודשים, יוציאו ספר.

FiRePOweR

New member
אבל סלבטורה עושה COPY PASTE

אני קראתי את כל הסדרה של דריזט עד האחרון נכון להיום ופשוט בשתי הסדרות האחרונות קיבלתי de jvu עצבני , הבן אדם כותב אותה סדרה רק החליף את האווירה ומי שכמעט מת.

RoCKeR121

New member
אולי נכתוב פה את כל הסדרות של האלף

האפל למען אנשים כמוני שלא מכירים אותן? יש את טרילוגיית האלף האפל(dark elf trilogy) שמדברת על החיים של דריזט במנזוברנזן בתחילת חייו(ואותה גנבתי מהספרייה של הבצפר בגלל איזושהי מחלוקת עם הספרניות הכלבות ואני קורא אותה מחדש עכשיו) טרילוגיית בקעת רוח-כפור(רוח-קרח בשביל פייטון) (icewind dale trilogy) מספרת על מעלליו של דריזט אחרי שעלה מעולם המעמקים וזוהי גם הטרילוגיה המקורית של דריזט נדמה לי מכאן מה בא? מה הולך? מה טוב? מה גרוע? ספרו, אני מקשיב
ותודה מראש

python 4

New member
הנה הרשימה:

Legend of Drizzt 1. Homeland 2. Exile 3. Sojourn (שלושת אלה מהווים את הטרילוגיה שבעבר נקראה The Dark Elf) 4. The Crystal Shard 5. Streams of Silver 6. The Halfling's Gem (שלושת אלה מהווים את הטרילוגיה שבעבר נקראה Icewind Dale) 7. The Legacy 8. Starless Night 9. Siege of Darkness 10. Passage to Dawn (ארבעת אלה מהווים את הסדרה שבעבר נקראה Legacy of the Drow) 11. The Silent Blade 12. The Spine of the World 13. Sea of Swords (שלושת אלה הם חלק מהסדרה שנקראה בעבר Paths of Darkness) עד כאן Legend of Drizzt, ואלה הסדרות החדשות יותר: Hunter's Blades 1. The Thousand Orcs 2. The Lone Drow 3. The Two Swords The Sellswords 1. Servant of the Shard (לשעבר חלק מסדרת Paths of Darkness) 2. Promise of the Witch-King 3. Road of the Patriarch האחרון צפוי לצאת באוקטובר 2006.

למעלה