שאלה

igurman

New member
שאלה

ניסיתי לחצלל אתמול, הלכתי לישון, הייתי מאוד עייף, עצמתי עיניים והתחלתי להקשיב לתקתוקי השעון, עם הזמן התחלתי להרגיש קור, חום, דיגדוג, שיתוק בעיקר בידיים, אך גם בשארהגוף, והמשכתי ככה לשכב ולשכב ולהרגיש את כל התחושות האלו, ואז הרגשתי שאני מסתובב, שה"מסך השחור" שאני רואה מסתובב מסתובב, ואז שוב נעצרוהתחושות השתנו, וחזרו.. וכך כל הקטע עם הסיבוב חזר על עצמו כמה פעמים, ואני התחלתי טיפה לנדוד מעבר לתקתוקי השעון למחשבות על החלומות הצלולים, מה אני רוצה שיהיה, מה אני מרגיש וכו' ומידי פעם חזרתי להקשיב לתקתוקי השעון, וככה זה היה באותו המצב בערך, חצי שיתוק, סיבובים, תחושות מוזרות באיברים, כל מיני מחשבות והקשבה לתקתוקי השעון, עד שהחלטתי שזה כבר יותר מידי זמן וקמתי לאט לאט והלכתי לישון רגיל =\\ מה לא עשיתי טוב? הייתי פשוט צריך להמשיך? אבל זה נמשך בערך שעה=\, הייתי צריך לישון לפני שאני מנסה חצלול? הייתי צריך להתרכז בתקתוקים בלי לנדוד למחשבות אחרות? עזרה

EndOfAllHopes

New member
טוב

קודם כל הרבה אנשים בכלל לא מצליחים ווילד.דבר שני כל מי שמצליח, לכל אחד יש את השיטה שלו- כמה שעות לישון לפני אם בכלל, במה להתרכז, כמה חזק להתרכז וכ"ו. מומלץ לישון 5-6 שעות לפני ולראות איך זה משפיע- אם לא מצליחים להירדם אז לישון פחות, אם נרדמים בלי להצליח ווילד אז לישון יותר או להתעורר לחצי-שעה שעה וכ"ו.אני למשל מצליח ווילד כמעט ורק אחרי שינה של 10 שעות ואני נכנס לחצלול ישר בלי להתרכז במשהו(רק חבל שאני לא יכול לישון 10 שעות כל יום :( ). תנסה כמה שיטות ותראה מה מתאים לך.

למעלה