שאלה

phantazmagoria

New member
שאלה

אני בוהה בסדרה הזאתי עוד מימייה הראשונים ב ייסY ומלפני 4 וחצי דקות סיימתי לראות את הפרק האחרון בעונה הרביעית. בסוף הפרק כתוב To Be Continue, ידוע לי על סרט בשם Peacekeepers wars אבל אני לא ממש יודע איפה הוא משתלב מבחינה כרונולוגית בקטע. יחד עם זאת מפיקי הסדרה כבר הצהירו שאין הכוונתם (עד כמה שהבנתי) ליצור עונה חמישית. אז מי שיכול לעשות קצת סדר בבאלאגן, תודה מראש...

eve6

New member
קודם כל, כל הכבוד שהגעת עד הלום

אז ככה: היתה אמורה להיות לסדרה עונה חמישית, המפיקים טענו שהובטח להם מערוץ המד"ב האמריקאי להפיק עונה כזו, אבל עקב "רייטינג נמוך", הוחלט לבטלה למרות העלילה הבלתי גמורה. עניין ה-TO BE CONTINUED - טוב, זה הוסף כהתרסה כנגד "הרעים" שביטלו את הסדרה, לאחר שנערך הפרק האחרון בעונה הרביעית כבר היה ידוע שהסדרה מבוטלת. המיני סדרה: זה בעצם סוג של נס, בעקבות לחץ המעריצים (ויש לומר גם גיוס הכספים המסיבי שלהם), פארסקייפ הצליחה למשוך את תשומת ליבם של כמה מפרסמים גדולים, על מנת שישקיעו בהפקה של מיני סדרה שתסגור את כל הקצוות שנשארו לאחר הפרק האחרון בעונה הרביעית. המיני סדרה (שהופקה כשנה וחצי לאחר הביטול) היא אמנם לא עונה שלימה, אבל בהחלט סוחפת ומהנה ומצליחה פחות או יותר לסגור את כל העניינים שנשארו פתוחים. כעקרון אין בעיה להשיג את המיני בכל מני אמצעים, אבל אם אתה צריך עזרה להשיגה, אז בכיף!

eve6

New member
הבהרה

ה-PEACKEEPERS WARS היא המיני סדרה, המשך ישיר של עונה 4, במקום עונה 5.

dixie chick

New member
ומה 5 בבוקר?!?!?!

אני רוצה להבהיר רשמית שאצלי לא 5 בבוקר ואני לא מופרעת להיות ערה בשעות כאלה...!!!!

eve6

New member
סקייפרים, יש להם מופרעות טבעית

(במובן החיובי של המילה). אז זה בסדר

sprqy

New member
לא דיקסי

אני לא ישן בשמירה אני ישן בלילה, שמגיע הבוקר אני כותב שאלון לחדשים
התחילו התירוצים אני יודע...

sprqy

New member
ברוך הבא לפורום!

בוהה בסדרה?? לא נשמע לי כל כך טוב... רואה את הסדרה, בוחן את הסדרה אבל בוהה?! אני מקווה שאתה לפחות נהנה מהסדרה... אוקיי הנה שאלון קצר בשבילך: 1. דמות מועדפת 2. דמות משנית 3. פרק מועדף (רק אחד) 4. שמות החיבה של דארגו! (איזה שינוי רדיקאלי אה?
) ושוב ברוך הבא לפורום!

phantazmagoria

New member
...

אני קורא בהרבה פורומים בתפוז אבל אתם הפורום היחיד שעושה כזאת קבלת פנים יפה... 1) דמות מועדפת דומינר רייג'ל ה-16. מהדמות שלו לקחתי משפט מאוד חשוב לחיים "אני לא טיפש כמו שאני נותן לאנשים לחשוב שאני". 2) כדמות מועדפת משנית אני בוחר את שני הפלקאוויאנים, המגעילים עם חצ'קוני החומצה שמנסים לגלות את האמת ולא מבינים שלאמת יש כמה פנים. אני מאוד אוהבאותם מכיוון שהפרק שבו הם משתתפים הוא בדיוק אנטי טזה לסרט רשומון שבו האמת היא זו שיש לה כמה פנים. 3) על הפרנציפ שניים! הפרק המצוייר והפרק שבו צ'יאנה וקרייטון תקועים בתוך המשחק של סטארק. 4) D, קפטיין, ביג גאי.. לא זוכר כל כך הרבה...

phantazmagoria

New member
אה, דבר אחד אחרון

בקרוב אני מתכנן לראות את כל הפרקים מההתחלה והפעם לרשום על כלפרק איזה משהו על המהות שלו או מה אפשר ללמוד מהסיפור או דברים כאלה..

sprqy

New member
../images/Emo45.gif

נשמח לקרא. אהבתי את התשובות המקוריות שלך לשאלון!

eve6

New member
נשמח לקרוא ביקורות, זה די חסר פה

דרך אגב, יש אתר בבנייה אצל אריןסון, אז אולי אפשר יהיה להעלות את מה שתכתוב גם לאתר.

eve6

New member
בקשר לסעיף 2

האמת שהיצורים הדביקים האלה באמת לא מוזכרים הרבה (גם הפרק), אבל אצלי הם השאירו רושם רב, בעיקר בצורה של סיוטים, הם פשוט כל כך מגעילים ודוחים - אני ממש לא מבינה לפעמים מאיפה מחלקת הפעלולים של הסדרה הזאת מביאה כאלה רעיונות מקוריים.

למעלה