שאלה

kerry cordano

New member
למה קרול רצתה להתאבד?

אממ0 אני לא חושבת שענו על זה אף פעם.
היא אמרה באופן כללי שלא היתה מרוצה מהחיים שלה. ודרך אגב, היא היתה אמורה למות
הולמים אותי האיקונים החדשים

GeJuFan

New member
מתי האשימו את דאג? את ממש רחוקה

בכל ששת העונות שג'וליאנה הייתה מעולם לא הוזכר שזו הייתה אשמתו המלאה של דאג, להפך קרול עוד אמרה שהוא כלל לא הסיבה שהיא התאבדה(היא אמרה את זה בפרק השלישי של הסידרה(אני מחשיבה את הפיילוט לפרק אחד שלם) לפי דעתי כצופה אדוקה של ששת העונות הראשונות וכמעריצה של שתי הדמויות הללו הסיבה שקרול התאבדה היא פשוטה מאד לכל אדם שהתעמק קצת בכל הקטע של התאבדויות: דיכאון! אנשים מתאבדים כי הם מרגישים לא מאושרים, לא אהובים, ערך עצמי נמוך של הבן אדם על עצמו הרגשה של אי יכולת לעשות שום דבר נכון ולהשאיר את הסובבים אותו מסופקים ושמחים. במילים אחרות דיכאון. השאלה ברחבי הרשת בכל הנוגע להתאבדות של קרול הייתה האם זה היה גנטי. ידוע שאבא שלה נפטר כשהיא הייתה בת שש הסיבה מעולם לא נודעה ישנם מעריצים רבים שבטוחים שאביה התאבד.

lightanddark

New member
כמובן שזה היה דיכאון!

אבל מה גרם לדיכאון הזה! לא אמרו למה היא ודאג נפרדו רק אמרו שהוא ממש פגע בה וגם שימי לב לתגובות שלה לדאג בפרק הראשון. ודבר שני אמרו שאבא שלה היה חולה ושהוא היה בבית חולים הוא רצה לראות אותה אבל אמא שלה לא נתנה לו בגלל שהוא עזב אותם.

kerry cordano

New member
דיכאון לא צריך סיבות חיצוניות בשביל

להתקיים. זה יכול להיות גם בעיה בראש אצלה.. חוץ מזה בזמן הניסיון התאבדות היא היתה עם טאגליירי

GeJuFan

New member
אז ככה:

הסיבה למה דאג וקרול נפרדו נאמרה בפרק השלישי כשדאג וקרול דיברו בחניית אמבולנסים דאג ניסה את מזלו בלחזור לקרול וביקש הזדמנות שנייה, היא בתגובה אמרה לו שהוא עצמו חשב שמה שהיה להם לא עבד(הייתי רושמת לך את כל החלק הזה של השיחה, אבל יחסית מאוחר ואני עייפה). לתגובות שלה לדאג? התגובות שלה לדאג בפרק הראשון הן תגובות נורמאליות של שני אנשים שנפרדו אבל עדיין מרגישים משהו אחד כלפי השני. לאורך כל החלק שקרול כן הייתה בהכרה בפרק ובמיוחד סצינה אחת במיוחד הם פלירטטו. עכשיו בקשר לאבא שלה, או שקראת סיפור ברשת על דאג וקרול ושכתוב שם כאילו מהי הסיבה, או שלא ראית הרבה את עונות 1-6 בשביל לזכור דברים כאלו. בכל מקרה מעולם לא נאמר שהוא רצה לראות אותה, מה שכן נאמר מצידה של קרול זו הייתה תהייה של קרול אם הוא ביקש לראות אותה ואת אחיותיה לפני מותו. ומעולם, מעולם לא נאמר שאבא שלה עזב אותם(אולי את מבלבלת בין דאג לקרול שאבא שלו עזב אותו ואת אמו כשהוא היה בגיל העשרה שלו), הסיפור המלא מאחורי ילדותה ונישואי הוריה של קרול מעולם לא סופר. כל מה שאנחנו יודעים זה שאבא שלה נפטר כשהיא הייתה בת 6 ושיש לה שני אחיות מבוגרות ממנה. סביר להניח שמה שגרם לדיכאון היה שילוב של הרבה דברים(שאותם כבר ציינתי) יכול להיות שזו הייתה החלטה של רגע מין הארה פתאומית כזו שהיא החליטה שרע לה בחיים והיא לא רוצה לחיות יותר.

למעלה