../images/Emo26.gifקצת על דין ואשלי../images/Emo36.gif
[מה לא עושים כדי לא ללמוד לביולוגיה?
]
אשלי ודין
נשואים 4 שנים
הוא:דין
עיסוק:שרברב [או משו כזה
]
היא:אשלי
עיסוק:עקרת בית
איפה הייתם עכשיו אם לא הייתם משתתפים בתוכנית? דין: בונה חוה קטנה בהרים כדי לקחת ילדים מקופחים שם למחנות קיץ אשלי: הפרויקט הבא שלי הוא לסיים Ironman לפני יום הולדתי ה-28
אתם מתעמלים? איזה פעילויות ספורטיביות ומה התדירות? דין:כן, אני משחק כדורגל 2-3 פעמים בשבוע, פוטבול בשבת מה החברים שלכם אומרים על התכונות שלכם? אשלי:אני מקוה שהם יגידו שאני תמיד שמחה. אני מקשיבה לחברים שלנו וזו הסיבה למה נשארנו כ"כ קרובים מהתיכון. מה החברים שלכם אומרים על התכונות הגרועות שלכם? דין:אני מחזיק דברים בפנים עד שאני מתפוצץ אשלי: אני תמיד, תמיד, תמיד רוצה לבלות. עכשיו אם אתה עייף או סתם לא רוצה לעשות כלום ,אני הסיוט הכי גדול שלך. אני נודניקית, אני מניחה. אני לא מפסיקה לנדנד עד שכולם יוצאים איתי איזה חיות יש לכם או היו לכם בעבר? דין:לי ולבן שלי יש צב אפריקאי. בעבר היו לי חיות מכבשים ועד בואשים וסוסים מה המוטיבציה המיוחדת שגרמה לכם להשתתף בתוכנית? דין: להוכיח שגם בגיל 30+ אני יכול לאכול חרק וכו' ולכבוש כל פחד שעולה לי לראש עם מי אתם חיים וכמה זמן? דין: אשתי היפייפיה ו-2 ילדינו מה הדבר הכי נועז ומסוכן שעשיתם? דין:טיפסתי על צוק בגובה של 60 רגל בלי לדעת מה יש מעבר לו אם אתם מופיעים פתאום במגזין "פיפל", איזה פרטים היו ליד התמונה שלכם? דין:איך להשיג בחורה מדהימה שקטנה ממך ב-10 שנים אשלי: בחורה מבית טוב מתחתנת עם בחור לוהט שגדול ממנה ב-10 שנים, לא רק זוהרת מההתרגשות של החתונה, אלא גם בהריון בזמן החלפת הנדרים אם המנורה של אלדין הייתה נותנת לכם 3 משאלות, מה הייתם מבקשים? דין: להתעורר עם משפחתי ולא ללכת לעבודה כל יום. להשאר צעיר לנצח, ולהיות עם משפחתי בגן עדן אשלי: שיהיה לחמתי בית יפייפה, לא לעבוד, ושהילדים שלי יגדלו בלי לבקש כלום מה הייתה האסטרטגיה שלכם בדרך לניצחון? דין:כמו תמיד - לעבוד קשה, להתכונן ולקחת את הסיכון אשלי:הקטע עם האכילת חרקים...אני מתכוונת לקרוא למדינות העולם השלישי ולהרגלי האוכל שהם ולהראות להם שאני יודעת לאכול את הגמלשלמה הכי גדול ומגעיל שאלוהים יצר... האם אתם תחרותיים בחיים הפרטיים שלכם? אשלי: אני תמיד צריכה לעשות משו יותר טוב מהיום הקודם. אם אני רצה 2 מיילים ב-18 דקות, בפעם הבאה אני ארוץ את זה ב-15, ואני אתמיד עד שאני אגיע ל-5 כי אני תמיד דוחפת את עצמי לזה... איך אתם רואים את עצמכם בתור הזוכים במיליון דולר של "אפקט הפחד - זוגות"? אשלי: קודם כל חלק מהכסף ילך לצרכי הילדים, שאר הכסף ילך לעיצוב חדר שינה חדש, ולתיק של Louis Vuitton מה הדבר הכי מוזר בכם? אשלי: הדבר הכי מוזר בי הוא שאני יכולה לסובב את העיניים שלי אחורה ואני ממש נראית לוהטת! איך אתם מרגישים מול החשיפה העצומה שקיבלתם? אשלי: מעולה האמת. תמיד רציתי ללכת להוליווד ולהראות את עצמי לכולם... [אל תאשימו אותי על הניסוחים של הכל...בסה"כ תרגמתי את כל הראיון מהאתר הרשמי של פיר פאקטור
]