שאלה

ellanet

New member
שאלה

אני בת 35 בעבר הרחוק הייתי מטופלת בהורמון גדילה. לאחרונה הופנתי לבדיקת צפיפות העצם . היום קיבלתי את התשובה והתברר שיש לי אוסטאופורוזיס מתקדם, האם אפשר לקבל מידע על המחלה הזו. (לא יודעת אם זו מחלה)

ellanet

New member
תוספת..

אני רוצה גם לציין שאני מאובחנת כ- HYPOPITUTARISM ג€ביצעתי לאחרונה מבחן SYNACTHEN ג€התשובה הייתה קיים חסר בכל הצירים האנדוקרינים, בעקבות זאת אני נוטלת פרדניזון 2.5 ו אלקטרוקסין 50 . רציתי לקבל קצת מידע. בתודה מראש

זו לא תשובה קצרה

וכרגע אני מנסה להדביק פיגור שצברתי במהלך השבוע. אם את לא מתקשה באנגלית , יש חמר רב באינטרנט על היפופיזה ומחלותיה. אני מציעה לך לבקר באתר של איגוד ההיפופיזה, זהו איגוד לחולים ובעמוד על מחלות תמצאי פרוט על רוב המצבים http://www.pituitary.org/disorders/ מאסת עצם נמוכה בהחלט יכולה להיות חלק מהתמונה. לא אמרת כלום על טיפול הורמונלי חלופי, את מקבלת מחזור ספוטאני? אם אל, ואם לא קבלת טיפול הורמונלי חלופי בצורה מסודרת , זו סיבה נוספת לכך שיש לך אוסטאופורוזיס.

ellanet

New member
עוד שאלה קטנה אם אפשר?

מעולם לא היתה לי וסת בצורה ספונטנית. בעבר נטלתי כדורים ע" לקבל. אני מאוד מעונינת בהריון, איך היית מגדירה את סיכויי?

הבעיה שלך בהיפופיזה

ולכן עם טיפול נכון, יש לך סיכוי טוב לךהרות. זה ידרוש טיפול ולמעשה מתן LH ו-FSH המיוצרים בצורה נורמלית בהיפופיזה, רק לא אצלך. בהחלט אפשרי עם סיכוי טוב, אלא אם כן יש עוד בעיה בשחלות שאני לא יודעת עליה.

למעלה