שאלה:

yashpe

New member
שאלה:

שאלה: מי אמר, על הקבר התחוח של בנו, שנרצח ע"י מרצחים שפלים, שבנו "בוודאי סולח להם"? תשובות אפשריות: א. סילי-פפוס, במיתולגיה היוונית. ב. טובריש-יפימוב, היהודי האחרון בחפ"ק של סטלין. ג. מאניה-סכיזופרניק. בעיצומו של התקף. יודעים את התשובה? לא יודעים. כי למרבה הצער, כל התשובות האפשריות אינן נכונות. ובגלל הרגישות לא נאמר מי הוא איש השמאל שאמר זאת על קבר בנו שנרצח ע"י מרצחים פלשתינאים. היום (23.10.01) מכנה נחום ברנע בידיעות אחרונות את נעמי שמר, ששיריה הם חלק מהפנתאון הלאומי, "גזענית נמוכה, וולגרית, על גבול הפורנוגרפיה". כל זאת בגלל קטע המצוטט מפיה בראיון לירחון "את" בו היא אומרת את המשפט הבא: "הערבים אוהבים את הרצח שלהם חם, לח ומהביל, ואם אי-פעם יהיה להם החופש להגשים את עצמם, אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים". רק נעמי שמר, מירושלים של זהב, יכולה להמחיש את אופיים של המרצחים שפלים, באצטלת פרטנרים נאורים, במילים שחודרות לעומק המודעות בצורה כה אפקטיבית. רק נעמי שמר יכולה כך להתריע מפני האשליות, אותן מנסה השמאל אותנו להשגות. מאז הציע ברק לערפאת 97% משטחי יש"ע וקיבל בתמורה את את "זכות השיבה" בפרצוף, מעיזים רבים וטובים לישר גו ולהרים את הראש לאחר כעשור של שפיפות מפני השמאל המתוקשר והדורסני. צריך לקרוא את הרפש של ברנע כדי להבין, לאילו מי אפסיים הובל הדיון הציבורי, בהנהגתם של ברוני התקשורת, בעשור האחרון. כדברי נעמי שמר, שצפתה את המחיר: "כל נהרות האשפה יירדו עלי מחדש"

yashpe

New member
נעמי שמר, בהבלגה: ניתן לזה לעבור.

נעמי שמר, בהבלגה: ניתן לזה לעבור.

shulywolters

New member
אם אינני טועה את המשפטים האלה

אמר בעלה של נעמי שמר ולפני כ-3 שבועות ציטטי אותו כאן בפורום וקראו לי גיזענית קטנה, ובכן לא שמעתי את נחום ברנע אבל אני בהחלט מרשה לעצמי להגיד לו ברנע לך לקבינימט, כי בעלה של נעמי שמר צודק צודק מאוד והיו לנו לא אחת דוגמאות לברוטליות והוולגאריות והחוליגניות של הערבים ראה רצח החיילים בראמללה ראה רצח הילדים בתקוע ראה רצח אופיר נחום ועוד, מר ברנע הזבל אם היה אפשר לקחת אותך לראות את גופותיהם של אותם ילדים תמימים מתקוע אולי היית מדבר וחושב אחרת. נעמי שמר כולנו אוהבים אותך את שירייך את הארץ ישראליות שבך ואת בעלך.

^Meri^

New member
אני באמת אשתדל שלא לרדת לרמה

נמוכה כל כך של השמצות והתקפות... אני לא יודעת אם זו נעמי שמר או בעלה שאמר זאת, אבל התבטאויות כאלה בהחלט לא תורמות לסכסוך הישארלי פלשתינאי...באותה מידה שנרצחים יהודים, נרצחים גם פלשתינאים ע"י מתנחלים, חיילים, או שאר אנשים שנוח להם לפגוע בהם כל פגיעה שהיא... המקרה שזכור לי הכי "לטובה" הוא אותו מקרה של שני מתנחלים שיצאו להם לטייל, ועשו הסתערות קלה על בית כמה ערבים, עד שלא ידעו מה לעשות וכוחות המשטרה והצבא נזקק לחלצם... שפיכות הדמים הזו חייבת להפסק, כך גם השנאה והאיבה... אני מצטרפת לדבריו של אהרון ברנע ורוצה להוסיף מספר מילים... "לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמים עת ללדת ועת למות עת לטעת ועת לעקור נטוע עת להרוג ועת לרפוא עת לפרוץ ועת לבנות עת לבכות ועת לשחוק עת ספוד ועת רקוד עת להשליך אבנים ועת כנוס אבנים עת לחבוק ועת לרחק מחבק עת לבקש ועת לאבד עת לשמור ועת להשליך עת לקרוע ועת לתפור עת לחשות ועת לדבר עת לאהב ועת לשנא עת מלחמה ועת *שלום*" (קהלת ג´) ולדבריו של רבין ז"ל...: "עכשיו רבותי, הגיע עת שלום..." אני באמת חושבת שהגיע הזמן לעצור את השנאה לפני שיהיה מאוחר יותר...

למשתתפי הפורום בעניינה של ^Meri^

אינכם חושבים שהגיע כבר הזמן (מזמן) שמישהו יקח על עצמו לסתום לחיידקים מסוגה של הנ"ל את הפה אחת ולתמיד......???

aaa123

Member
אני גם בעד לעצור את השנאה אבל

אני לא חושב שהדרך של השמאל תעזור לעצירת השנאה. הנה קטע מידיעה שקראתי היום במעריב "אלפי פלשתינים השתתפו אתמול בהלוויתו של חלאווה בשכם. ההלוויה יצאה בשעות הצהריים מבית החולים רפידיה כש6000 איש קוראים לנקום את דמו ולפגוע במטרות ישראליות." אם רוצים לעצור את השמאה צריך למנוע את ההסתה הזאת וגם למנוע הסתה דומה של יהודים. אם אנחנו לא שולטים בשטחים אז אין באפשרותנו למנוע הסתה מהצד שלהם,ומשמעות הדבר המשך הפגיעה בחפים מפשע מ2 הצדדים. מה שצריך זה לכבוש את השטחים,לעצור את האחראים לכל האינתיפאדה הזאת כולל ערפאת ,ולהפעיל יד קשה נגד אלו ימשיכו להסית הן מהצד שלנו והן מהצד שלהם. במקביל צריך לדאוג גם לשפר את רמת החיים של הערבים על ידי זה שיוחלט שישראל לא מטילה עוצר על כפרים ערבים או לפחות שיוחלט לפצות ערבים שנפגעים מעוצר שישראל מחליטה עליו בעקבות פיגוע.

^Meri^

New member
מממ...רציתי להגיד ש...

אני לא מסכימה עם ענין הכיבוש, אבל זה ענין שאני בטוחה שבחיים לא נגיע להסכמה אז אין טעם לפתוח את הדיון הזה... רק רציתי להגיד שאני באמת מעריכה אותך, רק מהסיבה שאתה בין הימינים היחידים שאני רואה שאיכפת להם משני הצדדים, ובסה"כ אתה רואה את ענין הדרך טיפול במצב בצורה שונה... אז קבל ח"ח על שיקול הדעת והמחשבה...:)

nitrox---

New member
עדיף לקצר את תוחלת חייהם.

ולא "לשפר את רמת חייהם" כדבריך. כבר הוכח שככל שהערבי עשיר ומשכיל יותר הוא הופך ליותר צמא דם ורצחני. ראה בין לאדן וראה המתאבד מנהריה ועוד. האחראים לאינתיפאדה הם העם הפלשתינאי. לא כדאי לטמון את הראש בחול. תשעים אחוזים מהקופים הללו תומכים בפיגועי התאבדות. לכן יש לחסל את העם הפלשתינאי ולא רק את עראפת ומקורביו. עראפת עושה מה שעמו רוצה הוא לא קובע דבר. האמור לעיל כולל את "מרי" שהיא כנראה ערביה נוצריה.

aaa123

Member
לא מסכים עם התיאוריה הזאת

תמיכה בפיגועי התאבדות ברוב המקרים היא בהשפעת ההסתה אליה הם נחשפים בחינוך שלהם יחד עם המצב הכלכלי. אם נשנה את מערכת החינוך שם ולא רק נשפר את רמת חייהם אז זה יכול לבלום את השנאה,ולשנות את הדעות שלהם. מקרה בין לידן הוא מקרה יוצא דופן ,והאחים של בין לאדן בכלל נגדו. אילו אתה היית ערבי והיית שומע שמכנים אותך קוף ומסיתים נגדך גם אתה היית כועס כך שהרגשות של הערבים נגד יהודים מושפעים גם מהיחס שלנו אליהם(אני מאמין שהמנהיגות הנוכחית שלהם תהיה תמיד נגדנו בלי קשר למה שנעשה אבל אני לא חושב אותו דבר על כלל הערבים). אני גם לא מסכים עם המסקנות שלך על "מרי"

nitrox---

New member
ככל שהערבי משכיל וככל שרמת חייו

עולה כך ביחס ישיר עולה צמאונו לדם יהודי פשוט כי יש לו יותר זמן לחשוב. זה הוכח כבר. הבעיה זו לא המנהיגות כי אין להם מנהיגות. הבעיה היא העם ואותו צריך להעלים. הטרנספר הינו פתרון אנושי ביותר וכמעט יפה נפש. תאר לך שבשואה היה קם שר גרמני כנגד היטלר והיה טוען שיש לסלק את כל היהודים במקום לחסלם. הרי הוא היה נחשב לחסיד אומות עולם. לכן יש לתת לערבים הזדמנות נאותה לברוח למרות שלא מגיע להם בכלל כי הם רצחניים. ואם הם לא מנצלים אותה מייד. אללה ירחמו... אסור להשאיר אף אחד בחיים.

^Meri^

New member
חחח..אני משועשעת...

קראו לי כבר בהרבה שמות, אבל מעולם לא ערביה נוצריה...כנראה בגלל שכולם סתם קוראים לי בשמות גנאי, ואתה פשוט באמת ובתמים מאמין שאני ערביה נוצריה.. אז לא.. אני יהודיה מאוד, וקוראים לי מירב, אם זה עוזר לך להאמין..פשוט מרי זה הכינוי חיבה שחברות שלי נתנו לי ואימצתי אותו... באשר למה שאמרת? עייפתי בדיונים הללו... ובין לאדן הוא בסה"כ איש אחד שאוי נותן הוראות..אבל תהרוג אותו, והטרור לא יפסק...הפתרום צריך לנבוע בשיקום מדינות העולם השלישי, הפסקת הרעב והמלחמות באזור, והפסקת הגלובליזציה המאיימת על חיי כולנו...ומשום מה דווקא את ארה"ב תקפו...סמל הגלובליזציה, המעצמה האמריקאית המחדירה לכולנו את ערכיה הקפיטליסטים שגורים לפער ענקי בין איכויות חיי אדם..אוף..נמאס לי מהויכוחים האלה...

אבו-דני

New member
הפער בין העולם המערבי לשלישי=CC

-- CHILDEREN AND CORRUPTION (ילודה לא מבוקרת-(דת?) ושחיתות) אבל למה לבלבל את מרי עם העובדות הרי נוח יותר להפציץ העולם בטענות

רלוונטי

New member
אתה משעשע אבו...........אבל

גם טועה...כשחברה מסחרית (אמפריה) מפוצצת אזורים שלמים בקנדומים שפג תוקפם רק על מנת למקור טונות של מטרנה...ומבצאת זאת בידיעה ועידוד המדינות המתועשות...כשמדינה שלמה נלחמת נגד נגע הטבק בארצם (לשמור על הנוער) אך מממנת זאת עלידי הצפת העולם השלישי בחינם (בהתחלה כמובן) ואת הרווחים משקיעים בלבחור נשיא בארהב...ומבצעת זאת בידיעה ותמיכה של כל גווני הממשל.......וזהו רק קצה של מזלג...על מנת ליצור איבות חיים כמו בארהב סביב כל כדור הארץ נצטרך 7 כדורי ארץ...כך שבפועל כל מה שאתה צורך מעל ההכרחי מוריד למישהו (במקרה הטוב) את איכות חייו....במקרה הרע הם פשוט מסתימים........................אצלם הילדים אצלינו השחיתות.

ה"רלוונטיות" שלך ממש צועקת *הצילו*,

שמת לב לזה? או שמרוב "רלוונטיות" אתה גם אטום לגמרי.....

אבו-דני

New member
פעם ראשונה הידד !!!!!,שהרלוונטי ...

-- הצליח לאמר דבר חכם וגם...ממש מפתיע... מובן, תארו לכם שלא רק מובן... אלא גם מוסכם יען העובדות נכונות לאשורן

כלב ציד

New member
אבל עד שהעולם הנאור ישקם את

העולם השלישי מה אנחנו בינתיים צריכים לעשות כדי להגן על אזרחי מדינת ישראל מפני הטירור?

למעלה