שאלה

שאלה

חבר שלי משום מה החליט שהסולנים של פורקיופיין טרי ואנת´מה מאוד דומים אחד לשני, ואני בכלל לא מבין את ההגיון של זה, ואני אשמח אם מישהו שחושב כמוהו יוכל להסביר לי את זה. הוא גם אמר שהסולן של פורקיופיין יותר טוב, מה שבכלל מוזר, כי אם כבר משווים ביניהם אז הסולן של אנת´מה הרבה יותר טוב. אלה, דעותי, בכל אופן, ומה שאני מבקש מכם הוא להסביר את ההגיון של הצד השני. אבל לאט מאוד, כי אני לא חושב שאני יכול להבין את זה מהר כלכך כלומר, אם מישהו מבין את הסיבות שבגללן הסולנים האלה דומים אחד לשני, ולמה זה של פורקיופיין יטותר טוב, אני אשמח אם הוא יסביר shine

אני לא חושב שהם נשמעים אותו הדבר...

אבל אני אישית מעדיף את הסולן של פורקיופיין טרי (אני מניח שאתה מדבר על הסולן הנוכחי של אנת´ימה, כי אחרת זה בעייתי להשוות). מה שכן, אני חושב שדאן סוואנו, יונאס רינסק ומיקאל אקרפלדט שרים בקול משמ דומה, סוואנו קצת יותר עמוק, מיקאל קצת יותר אמוציונאלי, יונאס קצת פחות מחובר לשיר, אבל בכל זאת...יש דמיון רב בשירה הנקייה שלהם.

אין בעיה

דאן סוואנו - אדג´ אוף סאניטי, וכל הפרוייקטים שלו למיניהם (מונטאואר, יוניקורן, נייטינגייל וכל החבר´ה) מיקאל אקרפלדט - אופת´ יונאס רינסק - קטטוניה (גם אוקטובר טייד אבל זה לא רלוונטי פה)

למעלה