שאלה

crazy mofo

New member
שאלה

האם אינפקציה אכן מועמדת לתואר "להקת השנה" של טקס פרסי עמ"י הקרב? כי המפגרים האלה (24) אמרו בפרסומות - "לרשימת המועמדים המלאה, כנסו לאתר" ונכנסתי לאתר ואין רשימה , לא מלאה ולא חלקית. אז חשבתי אולי אתם יודעים? יכול להיות נחמד אם הם יזכו.......במיוחד הנאום זכייה. תחשבו על זה......

heaven is here

New member
נאום הזכייה!

אמממ אמממ... אני לא מקורית
למי הם יכולים להודות כבר? חברת שוופס?

zoe5

New member
נאום הזכיה:

אנחנו היינו אינפקציה! :p יש לכם משהו יותר טוב?

crazy mofo

New member
הולי שיט גיליתי משהו ענק!!!!!

ההודעה הזאת מופנת לכל מי שיש לו את בכיף כאלבום מקורי. עם החוברת והכל. פתחו בחוברת בדף של פולנים. עכשיו תסתכלו על הקרדיט של השיר. עכשיו סתכלו על החלק של "קולות שניים:גיא שמי, ניר טרטר, טל מטמור". עכשיו סתכלו רק על "טל מטמור". כתוב שם משהו בשחור!!!!!! יעני ליד המילה "מטמור" רשום שם משהו בקישקוש!!!!! טוב אז לא גיליתי משהו כזה ענק......תהרגו אותי

וואלה

כתוב שם חלק מהמילים של השיר.. משום מה.(מצ"ב- הקטע סרוק, והקטע סרוק עם קצת בריטנס/קונטרסט להבנה קצת יותר עמוקה) (וזה באיכות חרא כי הפוטושופ שלי שבק חיים, אז הבהרתי את זה בפאואר פוינט)

מממ..

קרייזי הנ"ל עיינה בחוברת המילים שמצורפת לאלבום 'בכיף' , וגילתה שבעמוד עם רקע אפור כהה, כתוב משהו בשחור- כלומר, קונספירציה? מישהו ניסה להסתיר משהו? אז פתחתי את החוברת לבדוק בעצמי, וסרקתי את הקטע הזה בשביל אנשים שאין להם את החוברת ורוצים גם לראות. בקוביה משמאל יש את איך שזה באמת (באיכות חרא אבל בכל זאת), ורואים שם קצת שחור לא מובן. ניסיתי להבהיר את זה קצת במחשב כדי שהשחור יבלוט יותר, וכמעט הצלחתי- רואים את המילים 'והיא אומרת' ו'כי אתה' - שזה חלק מהמילים של השיר 'פולנים' (זה בדיוק בעמוד של פולנים) כלומר, לא ביג דיל ואפשר לישון בשקט

zoe5

New member
נראה לי שכתוב שם,ירון" א משהו כזה..

זה ממש קטן.....

crazy mofo

New member
הלו הלו הלו הלו הלו

אני בן כל כך קשה להסתכל שנייה בפרטים?

לה לה לה

אם אבדוק בפרטים של כל ניק ניים בתפוז שאני נתקלת בו באופן רנדומלי, לא אצא מהחדר בחיים

לא, אבל אני מתחילה לצאת

נגיד היום הייתי בחדר 10 מתוך 24 שעות, שזה אחלה ואתמול בכלל, איזה 20 מתוך 24.. (ראיתי טלוויזיה בסלון.) (סתם, בכלל אכלתי במטבח) (סתם, מצאתי עבודה!!)

crazy mofo

New member
כן , אם את מגיבה למישהו במשפט אחד

או שניים. אבל אם את כותבת קטע שלם כתגובה , תוך שימוש בלשון הלא מתאימה, זה סתם מעצבן....

דיסטו

New member
אתה יודע מה?

אגיד לך את האמת בפרצוף. יש לך ניק ניים נקבתי. לא טרחתי לבדוק כי הייתי בטוחה ב100 אחוז שזו בחורה מהצד השני של מסך הניכור. שיט, אני שוב משניאה את עצמי על אנשים חדשים.. טוב, סליחה וזהו.

Gefi Giraf

New member
פסדר...

ממילא מתישהו הוא היה מכיר אותך ואז שונא אותך גם ככה. ויש לי נעליים חדשות

crazy mofo

New member
אוקיי

דבר ראשון: אולי אני לא מכיר אותה אבל ראיתי אותה בהופעה בחנוכה מחלקת בלונים ובאתי ושאלתי אותה "את דיסטורשיין ?" והיא אמרה "כן". אז זה כבר משהו דבר שני: אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר מסתומרת ניק נקבתי?????????????? בגלל היציאה הזאת את יכולה להגיד להתראות למערכת היחסים הארוכה שלנו

קרייזי יקירי

אנא, סלח לי. כאות מחווה אתה הראשון בפורום שיודע רשמית (כל השאר ידעו כי הם יקראו את ההודעה הזאת שלא מופנת אליהם בכלל, חטטנים מרגלים) שהפלאייר להופעה הבאה מוכן והוא כחול והוא יהיה בערב באתר.

נאום הזכייה

אחד אחד ובקבוצה אחת הם עולים לבמה, לוחצים ידיים. גיא שמי עושה פרצופים למצלמה וגורר צרחות מכמה בנות בקהל. ירון מחייך ושותק, עמרי שותק. טל מסנן 'תודה' בין השיניים. גיא בן שטרית מנסה להשתלט על המיקרופון, מוציא דף מקופל מהכיס ומתחיל: "תודה לאלון, לגיל, ולאיתמר.. ולכל האנשים ש..." בנתיים ניר טרטר מוציא דף מקופל מהכיס, אבל מלא קססה נשפכת ממנו אז הוא מסמיק לקהל ומחזיר לכיס. גב"ש ממשיך: "ולקהל ש.." ניר משתלט באכזריות על המיקרופון- "קהל! עיזים שלי! אני אוהב אותכם! וזה מחמם, באמת מחמם את הלב, כל כך מרגש , תודה לכם, לכולכם.. עכשיו בתמורה לאהבתכם נפגין גם אנחנו אהבה וננגן לכם שירים" גיא בן שטרית עושה פרצוף עצבני מנסה לכבוש את כעסו, וגם גיא שמי עם פרצוף עצבני- אבל לא מנסה לכבוש כלל וכלל- הוא מתפרץ: "לא ניר, אני לא עושה את זה!" הבמאי קולט ששומעים והוא נותן הוראה להשתיק את המיקרופון של גיא שמי, ובנתיים קורא לאבטחה. הקהל בבית רואה את גיא עושה תנועות מגוחכות ואלימות עם הידיים אל עבר ניר, רק שהכל על מיוט. ניר מתעלם וממשיך להקפיץ את הבנות, "יאללה! ידיים! כפיים! עיזים ועיזות.. נכון שאתם אוהבים אותי יותר ממה שאתם אוהבים את גיא?" מומחי קריאת שפתיים יזהו שגיא צורח 'תחזיקו אותי!!!' ובא לפוצץ אותו מכות, ובדיוק אנשי האבטחה מגיעים. 2 בנים ו2 בנות (חסונות עם אקדחים אבל בנות). הבנים הספיקו לפנות את ניר מהבמה, טל ירון עמרי וגב"ש התפנו לבד (בלי סרטים כתומים) ו2 הבנות נשארו לטפל בגיא שמי. "הו , אתה גיא שמי?", הזילה ריר הבלונדינית, "תחתום לי על המרפק!" "לא, הוא שלי!", דחפה השחרחורת, "תחתום לי על ירך שמאל!" וכך הפך השידור מטקס פרסי להקת השנה לצ'יק פייט מסורתי, כשניר טרטר יושב בצד כבול באזיקים ומעודד את הבנות להשתמש ביותר בוץ ופחות שיניים. כשהמפיקים גילו שהרייטינג עלה לשמיים, הם יצאו לפרסומות, וכשחזרו מהם היה קלאוז אפ מטורף על ניר שצעק "תודה רבה, לילה טוב!"

למעלה