שאלה :

© DrorZi

New member
שאלה :

יש לי שלושה וחצי שקלים חדשים ואני מתלבט באיזה מסטיק להשקיע אותם, האם בבזוקה שלה טעם נהדר אבל המסטיק נהיה סוליה לאחר 15 דקות או במשהו לא ממש טעים אבל שאפשר להעלות גירה איתו במשך שעה שלמה. ועכשיו להצעה הרצינית: במערכת תפוז יש מקום למאמרים, (מי שלא גילה את הכפתור הזה עד היום שיתן לעצמו נקודה שחורה ושקודם כל יגלה איפה הוא) נמצא שם המאמר שלי על המערכות וחולה הגה שכתב על קניית רכב משומש , אני מחפש מתנדב/ים שיכתבו את המאמרים הבאים : "איזה מכונית לקנות עד 20 אלף" "איזה מכונית לקנות עד 30 אלף" "המדריך לתפרנים/סטודנטים או איך אני קונה מחזיק רכב הכי זול שיש" "איזה מכונית ספורטיבית עד 50K" "המדריך לקניית רכב יד שניה" "למה לא לקנות קוראניות או המדריך התחליפי לרכב קוראני" וכו וכו, הרעיון מובן וגם הצורך מובן. הקיצור, כל מאמר הוא עד 7500 מילים (אם זה עובר אז אין בעיה אבל אני אצטרך לחלק אותו לחלקים) מי מתנדב ?
דרור זי, מנהל הפורום.

teen17

New member
אני חושב שאני יכול לקחת על עצמי את:

המאמר של איזה רכב לקנות עד 20 ו-30 אלף ואיזה אוטו ספורט עד 50 אלף. דרך אגב, דרור, משלמים לך להיות מנהל בפורום הזה? גל.

teen17

New member
אה.....אז גם אתה מתנדב פה, בכל מקרה

הייתי שמח לכתוב על מכונית ב-20 ו-30 אלף ומכונית ספורט ב-50 אלף. השאלה שלי אליך היא איזה סוג של מכונית במחיר 20 ו-30 אלף? האם מכוניות משפחתיות, קומפקטיות, קטנות, כלומר איזה קטגוריה? בגל מקרה תחזיר לי תשובה בנושא. גל, חולה בדם על מכוניות (כל החדר קר מכוניות ודגמי מכוניות).

מצמץ

New member
צר לי שאני מנדב...

אבל אולי כדאי שאיציק יכתוב מאמר בקשר למכונית ב5-6K, שאלה שעולה פה בפורום לא מעט (כלומר הפיאסטה והסובארו). הסיבה שאני מנדב היא בגלל שאיציק מכיר מצויין את הסובארו לעומת רובנו שמכירים יותר טוב את הפיאסטה (אולי אני טועה בהכללה אך כך זה נראה לי)והוא גם מכיר טוב את הפיאסטה ולכן הוא יוכל לכתוב מאמר תמציתי,מספק, ואמין מבחינת מידע (לדוגמא ממה עדיף להיזהר או לבדוק במכוניות הנ"ל). בסליחה לאיציק שאני מנדב אותו, מצמץ

itzik93

New member
למצמץ ודרור

מצמץ - קודם כל, אין על מה להצטער, בדיוק עכשיו הייתי ב YNET ונכנסתי לפה בשביל לכתוב הודעה לדרור בנושא זה. דרור - אשמח לעזור לך בנושא הנ"ל - כידוע לך, ברשותי כתבה נקודתית (סקירה) על האימפרזה - וכמו כן אשמח לכתוב מחדש כתבה גם על ה DL האגדתית (80-93) בצירוף תמונות (ל 2 הכתבות) שיכולות להיות כעזר רב לחלק מהאנשים - אני יודע שזה לא הרבה (ביחס לרוח האירופאית ששוררת בפורום תפוז ו YNET
) אבל אני מקווה שתרומתי הקטנה הנ"ל תעזור לך בבניית המאגר ולעוד הרבה אנשים שמעוניינים לקרוא ולראות מעט יותר מהרגיל. את הסקירה שלי על הסובארו אימפרזה (באתר שלי, שעדיין בבניה...
) אשמח ללטש ולמסור לך אותה (אם תזדקק) כהמלצה למשפחתית קומפקטית יפאנית (אוטומטית/ידנית) בטווח מחירים של 40-50K ומעלה. לאימפרזה תוכל להתייחס גם כאל לגאסי מוקטנת (ברצינות) למעט מרווח פנימי גדול יותר ותא מטען גדול יותר. איציק (אשמח לקבל מעט חוות דעת על הקישורים המצורפים
) נ.ב. מצמץ - לגבי הפיאסטה, היתה לנו אחת כזו (לא פרטית שלנו) במשך תקופה ארוכה במשפחה (מודל 83), זכורים לי פרטים מעטים מאוד על הרכב ולכן אתקשה לכתוב עליה סקירה מקיפה כמו שכתבתי על האימפרזה (ובעתיד על ה DL) - מה שבטוח זה שהיא היתה נוחה מאוד, מרווחת להפליא (ונסעה מצויין).

kitt

New member
מצחיק אותך? ../images/Emo10.gif רשעים שניכם ../images/Emo5.gif

kitt

New member
אני לא מסרב.... אני פשוט נעלבתי ודי ../images/Emo3.gif

© DrorZi

New member
הכותרת של הכתבה שלך היא :

"מחיר החיים עם רכב מיוחד" ובו ספר את כל מה שבא לך על האספס חווית נהיגה מבטים תגובות תחזוקה (מחיר/חלפים זמינים או לא) מאיפה קונים כמה קשה להפתר וכל מה שבא לך
דרור זי, יש כבר שלוש כתבות, מחכה לעוד קופצים

למעלה