שאלה

שאלה

אני ניסיתי WILD ואחרי אולי 10 דקות כבר ממש לא הרגשתי את השמיכה והסדינים, לא שמעתי קולות, לא ראיתי אנשים, לא הרגשתי דברים מוזרים והייתי מודע לגמרי... אבל לא ידעתי מה לעשות! חשבתי אולי לעשות את הסחרור הזה אבל לא הצלחתי... אני לא ממש מבין מה צריך לעשות בו... תגובות אנשים! תגובות!

חלמן

New member
גם אני צריך עזרה!!!

גם אני לא יודע "לדמיין את עצמי מסתחרר"

Cheetah

New member
סיחרור

נראה לי שהכוונה כאן היא לתחושה כזאת שאתה מסתובב במקום, ויש הבדל בין לנסות לדמיין את עצמך מסתחרר כרגע למשל, לבין לנסות לדמיין את עצמך מסתחרר כאשר את תיהיה במצב תודעתי עמוק. קודם תנסה את זה במצב האחרון שכתבתי אחר כך תגיד שזה לא עובד, ואם זה לא עובד... תנסה להסתובב קצת במקום, יהיה קל יותר להיזכר בתחושה אחר כך.(גם לדמיין שהעולם מסתובב סביבך יכול ליהיות יותר קל מלדמיין שאתה מסתובב במקום) אבל גם בלי אלה, זה לא צריך ליהיות בעיה לדמיין סיחרור, אם מנסים את זה במצב עמוק מספיק

Cheetah

New member
תמשיך עם הווילד...

אז הגעת למצב של חוסר תחושה, זה לא אומר שאתה קרוב לחלום. תמשיך להירגע, תוריד את רמת העירנות שלך, תפסיק לחשוב, תירגע(אתה יכול לנסות ולדמיין שאתה שוקע או מסתחרר וכדומה, אבל לא להתאמץ יותר מדיי אם זה לא הולך), וכדאי שתימצא משהו להתמקד בו תוך כדי(כמו נשימות, עין שלישית, תחושה מסויימת וכדומה), כך כשיתחיל חלום, אתה עוד תיהיה ברמה מודעת.

למעלה