שאלה

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
שאלה

לא הבנתי אם לאמרסון לייק אנד פאלמר יש באס או לא.. כי זה נשמע כאילו שיש להם אבל מצד שני הבנתי שהם תופים, קלידים וגיטרה מישהו רוצה להסיבר לי?

MuffinMan

New member
אמ לא...

הם תופים באס וקלידים גרג לייק מנגן על באס... הוא היה של קינג קרימזון באין דה קורט ויכול להיות בעוד כמה דיסקים

MuffinMan

New member
אני לא כזה בטוח

יכול להיות שזה אורחים... עקרונית לא! קית´ אמרסון קלידים גרג לייק באס רוברט (?) פאלמר תופים

epitaph

New member
תשמע בתחילת השיר...

Still...You Turn me on הוא אומר שגרג לייק מנגן על הגיטרה האקוסטית בשיר.

פלונטר

New member
גרג לייק

הוא גיטריסט במקצועו... בקרימזון הוא ניגן על באס אבל זה רק בגלל שרוברט פריפ כבר תפס את משבצת הגיטריסט.

MuffinMan

New member
אה כן???

אתם בטוח? אם אני לא טועה... כתוב על הדיסק של BRAIN SALAD SURGERY שהוא עושה את הבאס ולא זכור לי שכתוב שהוא עושה גיטרה שם... אני יבודק ויחזור אליכם

פלונטר

New member
בדקתי באולמיוזיק

כתוב שהוא עושה את שניהם. בהופעות אני לא יודע מה הם עשו, אני מניח שהם צירפו עוד נגן באס.

MuffinMan

New member
או להיפך

ב BRAIN SLAD SURGERY הוא הסולן בסיסט ומנגן בגיטרות (גם 12 מיתרים - שזה מזכיר לי שאלה שאני ישאל בסוך ההודעה) הבס היה כתוב ראשון כמה שזה משנה
קטנוני שכמותי... בקשר לגיטרות 12 מיתרים - אז זה דיטרות של כאילו 2 ראשים כמו שהאיגלס נינגו בקלפי המפורסם של HOTEL CALIFORNIA או שכל מיתר הוא כפול כזה?

אההה...

גיטרה 12 מיתרים זה גיטרה שיש לה את ה6 מיתרים הרגילים ובנוסף יש לה עוד 4 מיתרים בכיוון שונה (מיתרים שישי, חמישי רביעי ושלישי) ועוד שני מיתרים בכיוון רגיל והגיטרה עם שני הצווארים זה גיטרה אחת רגילה וגיטרה אחת 12 מיתרים בד"כ או שזה אחת רגילה ואחת אקוסטית, שגם זו אופציה

למעלה