שאלה:)

שאלה:)

הייתי אמורה להיות בטסט לבד, אבל המורה שלי התבאס לפספס את הטסט ולכן הוא הציע למישהי שלא נוהגת ממש טוב שתעשה גם טסט באותו יום שאיתי.. אתם חושבים שכדאי שאני אהיה ראשונה או שניה? כי חשבתי שאחרי שהוא יראה שהיא לא נוהגת משהו , ואז יראה אותי.. אז הוא יביא לי רשיון..P: לא יודעת. מה אתם חושבים?

לפי דעתי

עדיף לך להיות ראשונה אבל בלי קשר לזה שהיא לא נוהגת טוב אחרי הכל טסטרים לא בודקים מי יותר טוב ממי.. אין לו בעיה להכשיל את שניכם

גם ההורים שלי אומרים..

אז אני אהיה ראשונה. 1 וחצי זאת שעה טובה? כי אומרים לי שכן, וגם יש המון יתרונות שזה בגשם - נוסעים לאט, אין אנשים בחוץ, אין תנועה כמעט... אבל הבעיה היא שקשה לי לראות את הנתיבים.. המים מוחקים הכל כביכול. :/

טוב אז ככה..

תקחי הכל בעירבון מוגבל כי זאת רק דעתי.. לפי דעתי השעה תלויה באיזור שבו את לומדת.. אבל יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון- בד"כ לפחות בעיר שלי.. יש הרבה בתי ספר שמסיימים ללמוד בשעה זו.. וזה אומר שיהיו הרבה ילדים בדרכים.. (אם זה אכן כך אולי כדאיל להיות השנייה בטסט וכך הילדים כבר יהיו בבתיהם) תנסי למצוא שעה יותר אידיאלית כמו 10 בבוקר למשל בה כולם כבר בעבודה או בבתי הספר (אצלי בעיר בשעה כזאת יש בחוץ רק מוניות ומורי נהיגה (יש 5 בתי ספר לנהיגה) ואז את יכולה להעביר ת'טסט בראש שקט.. ויצא לי למען האמת לנהוג די הרבה בגשם- ההבדל הוא לא כזה משמעותי חוץ מהמצב רוח שיורד קצת מהאפור שנמצא שם בחוץ..

הממ

אצלינו לא מסיימים בשעה כזאת, חוץ מזה.. שאני לא יכולה פתאום לשנות את השעה של הטסט,הוא כבר נקבע.. ואם יהיה גשם ממש חזק בחוץ אני לא חושבת שילדים ילכו לבד, בטח יאספו אותם, או באוטובוסים... לא?:]

כן כן...

אבל אני חושבת שזאת שעה טובה.. באמת. זה עדיף על הבוקר, ששם באמת יש המון ילדים שיכולים להתפרץ לכביש.. :/ נקווה לטוב.. :)

אני מבטיחה לעדכן מחר.. :)

אני כבר מצפה לכשלון, כי אם אני אהיה בטוחה בעצמי יותר מדי, ואכשל, אני אהיה הכי הכי מבואסת בעולם.

כי היא כבר לומדת בערך שנה ומשהו...

והיא נוהגת די בסדר אבל יש לה הרבה טעויות והיא בעצמה רצתה... כאילו, הוא הציע לה, הוא אמר לה שזה בגלל שהתפנה מקום, והיא רצתה.

adidas88

New member
או קיי ../images/Emo4.gif

לדעתי תהיי ראשונה. בטסט ה2 שלי זה שנהג איתי לא נהג משהו-מלחץ....והטסטר נתן לו צ'אנס ואז אוטו כמעט נכנס בו אז הטסטר בלם ומאז הוא היה עם רגל קצרה על הברקס..... זה היה ממש מבאס

ואייי איזה באסה... :/

כן נראה לי שאתם צודקים, בטח אני גם אמות מלחץ מאחורה... ולא אדע מה לעשות עם עצמי... אני רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר... אני כ"כ רוצה שיהיה לי רשיון כבר. זה יהיה הטסט הראשון שלי מחר. ה 3 ימים האחרונים, מתוך 6 תלמידים שהמורה שלי הוציא לטסט - 5 עברו. סטטיסטיקה טובה, לא? אולי גם לי יהיה מזל!:)

gilgula

New member
הממ

קודם כל הטסטר לא מתייחס לנהיגה שלך לעומת הנהיגה שלה. הוא בודק את יכולת הנהיגה שלך בלבד. כל מקרה הוא לגופו, ואם את לא הסתכלת נניח במראות ולה הוא שם ברקס זה לא אומר שאת תעברי כי נהגת יותר טוב ממנה. שלא תבני על זה.. דבר שני אני אישיתי מעדיפה להיות שניה.
בהצלחה

gold ayelet

New member
תהיי ראשונה!!!! ללא ספק!!!!

תקשיבי אם הוא הביא מישהי שהיא לא מוכנה ואת תראי שהטסטר מתחי להעיר לה ואפילו לבלום לה... את תילחצי מזה!! אפילו אם את לפני הטסט תהיי ממש מוכנה את יכולה להילחץ מזה! מניסיון... וגם אני הייתי שנייה ולאלה שלפני בלמו וחשבתי אני יעבור כי נהגתי יותר טוב.. זה לא קשור! הטסטר לא מסתכל עליכם כ2 הוא מסתכל על כל 1 בנפרד!

כן, את צודקת - וגם כל הקטע הוא

שאני יודעת שאני ממש אלחץ מזה, אם נלחצתי בפנימי אפילו חח..:) אני בנאדם לחוץ, מה לעשות..P: אני יודעת שאם אני אשב באוטו מאחורה, הלחץ יהרוג אותי. ויש מצב שמרוב שהיא תעשה הרבה טעויות הוא יפסיק לה את הטסט באמצע ויגיד לנו להתחלף ואז אני אמשיך את המסלול שלה ואעשה גם את מה שהיה אמור להיות המסלול שלי וככה הטסט שלי יהיה יותר ארוך (אני יודעת את זה כי זה קרה לכמה חברים שלי..) חברה שלי אמרה לי שגם יש טסטרים שלא אוהבים להעביר 2, הם מעבירים מקסימום אחד, אם בכלל. אבל בטח זה סתם שטויות.. אני חושבת שאני אהיה ראשונה, אגמור עם זה מהר וזהו.. ויהיה טוב! :]

NewUser4

New member
אם תתחילי להאמין לכל השמועות שרצות

את סתם תלחצי. כל השמועות האלה הן לא נכונות. תגיעי למבחן, תעשי את מה שלמדת, וזהו, תני לטסטר להחליט. כל השמועות האלה שאנשים מפיצים בשביל למצוא איזה סיבה טיפשית לכשלון בטסט גורמת ללחצים מיותרים אצל נבחנים. דברים כמו "הטסטר הזה לא מעביר אף אחד" יגרמו לנבחן להלחץ כאשר הבוחן הזה ייכנס לו לרכב, ולהפך לגבי בוחן שהשמועה היא שהוא מעביר את כולם (כלומר יוביל לחוסר תשומת לב לפרטים מצדו של הנבחן). עוד דוגמה היא שבוחנים לא מעבירים 2, ותלמידים שחושבים שבגלל שנבחן האחד היה לא טוב, הסיכוי שלו עולה. זה גם גורם ללחץ מיותר. והרשימה עוד ארוכה.

למעלה