שאלה

זיסקי

New member
שאלה

שלום לכם,אני בכיתה ז',היום בשיעור חברה דיברנו על הצבא ורציתי לדעת מה זה צב ראשון ואיך מגיעים להיות בצבא.

חאמוד../images/Emo9.gif.

כשתגיע לגיל 16-17 ישלח לביתך מכתב בו עליך להתייצב בלשכת גיוס [מקום כזה] ושם תעבור מספר מבדקים. ביניהם ראיון אישי, מבחנים פסיכוטכניים, בדיקה רפואית ואימות נתונים. [מה איכפת לי אם הוא טרול, זה חמוד
.].

yavin

New member
חחחח היא עוד לא חיילה

חי כרמיתי תיראי, מישהו פה מתחיל איתך (-;

shiran4u

New member
זיסקי... זיסקי .. מוכררר

נראה לי שכתבת פה פעם שאתה חולם להיות כמו אילן רמון מה עם החלום? יש התקדמות?
(או שזה לא אתה בכלל .. חח)

The Peanut

New member
צב ראשון

אז ככה. חמוד, אל תקשיב למה שהאחרים אומרים, כי זה סתם התפצות (הפצת שקרים לא נכונים בקרב מוש"בים = מועמדים וכאלה שירות ביטחון). בכל מקרה, כשתהיה בכיתה י"א ההורים שלך יקבלו מכתב מהצבא בו הם יתבקשו ללכת לקנות לך צב - הצב הראשון שלך. אחרי שקנית את הצב ונתת לו מספר אישי אתה צריך להאכיל אותו, לטפל בו וכו', עד שהוא מגיע לבגרות. בדרך כלל זה קורה בסוף כיתה י"ב. ואז אתה לוקח את הצב שלך ונוסע בעזרת הרכבת הקרובה למקום מגוריך ומגיע לצבא (זה בניין גדול כזה שכתוב עליו בגדול - צבא). הצבא נמצא בתל אביב אבל יש לו כל מיני סניפים (כמו מקדונלד'ס). אחרי שעשית צ'ק אין לצב שלך, נותנים לך בגדים בצבע שתואם לצב. בדרך כלל זה ירוק זית אבל יש כאלה שיש להם צבים חיוורים/חולים/אשכנזים אז הם מקבלים מדי חאקי/בז' כזה. את הצב שמים במכון מיוחד לצבים שם מאכילים אותם חסה, מלמדים אותם קרוא וכתוב וגם את תורת המוסר של צצ"ל (צבא צבים לישראל). אתה בתמורה לשירות האדיב הזה, צריך לעשות כל מיני דברים נחמדים במשך שלוש שנים, ובתמורה לזה אתה מקבל כסף שתוכל לקנות לצב שלך משחקים. במקרים מיוחדים אתה יכול להגיד שהצב שלך הפך לצפרדע, ואז משחררים אותך עם 21 סוכריות. בהצלחה

Dawson girl

New member
הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני יושבת מול המסך וצוחקת

nettus

New member
חחחח ענק

אבל לא יפה להיות רעים לילד קטן שעד שהוא התגייס אנחנו כבר נשכח מה זה צבא ממזמן

Liza1987

New member
חחחחחח יו!!!! ../images/Emo6.gif גדול !!.. ../images/Emo6.gif..

נועם !! את גדולה..

A N I g M A

New member
או, את כה שולטת../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מרוחה מצחוק

למעלה