שאלה..

שאלה..

גז מדמיע נראה לכם שימושי? נוח לשאת אותו ( מי שנושא)... השתמשתם פעם(למי שיש)? ממךיצים ליקנות או לא?... תודה.

dorzini

New member
תשובהה

אממ אז ככה... שימושי זה בתור הגנה עצמית.... אני נשאתי כמה זמן גז אבל זה לא הכי נוח, כי כאילו גם אין צורך... כי אם תתקלי במצב שבו תצטרכי להגן על עצמך רוב הסיכויים ששאר הצוות שאיתךך יפעל, וב' זהו שימוש בכוח לא סביר (ברוב המקרים) כמו שכבר כתב כאן מישו לפנניי... מקווה שעזרתי

S k o d a

New member
דעתי

לא שימושי במיוחד למתנדב שימושי יותר לשוטר סיור

UTM

New member
לא שימושי, אבל עדיף שיהיה

אני לא הגעתי לנסיבות בהן היה צורך באמצעי כזה (טצ ווד) אבל עדיף שיהיה בכיס - ולו רק לצורך שלוות הנפש, ובתקווה שלא יהיה בו צורך. (אבל אני לא דוגמה - יש לי גם מטריה פק"ל בתיק, גם בימים יפים)

Super Go

New member
שימושי ונוח!

נתחיל מזה שאי אפשר להגיד שזה שימוש בכוח לא סביר - הכל בנסיבות העניין! לא פעם יצא לי להשתמש בגז שהיה כוח סביר בהחלט ואפילו מדרג כוח נמוך מידי. אבל ממולץ יותר גז פלפל ולא גז מדמיע. גז מדמיע - בנוי מתערובת של חומרים שיוצרים גירוי וממים. כשמתיזים אותו הוא נתפס בדרכי הנשימה ובעיניים. גז פלפל - בנוי מתערובת של חומרים שיוצרים גירוי בתוספת של תמצית פלפל ומשמן. כשמתיזים אותו הוא נתפס בגלל השמן בדרכי הנשימה, העיניים ובכל מקום בעור שהוא נוגע ויוצר גירוי, מה גם שפעולתו מנטרלת יותר מהר את האדם שעליו מתיזים. בכל מקרה, צריך לזכור שהגז הוא להגנה עצמית בלבד!

למעלה