שאלה!

• פותח הנושא ooriq
  • פורסם בתאריך

ooriq

New member
שאלה!

אז ככה רציתי לדעת איך מפתחים כוח שיש אצלך.. כלומר אני לפעמים רואה דברים שעומדים לקרות והם קוראים לדוגמא אתמול קמתי בבוקר והרגשתי שעוד 10 שניות הטלפון עומד לצלצל והוא באמת צילצל אחרי 10 שניות...או לדוגמא אני מרגיש שהיום אמא שלי הולכת לחזור מאוחר ובדיוק באותו זמן היא אומרת לי שקרתה תקלה בעבודה והיא תאחר.. וקוראים לי הרבה דברים כאלה כמעט כל יום... איך אני יכול לפתח את זה?

morkana

New member
היי מאמי

אז קודם כל אתה צריך לעשות מדיטציה לסילוק אנרגיות רעות, אתה פשוט יושב (עדיף בחדר סגור שאף אחד לא יוכל להציק לך) ולהתרכז, לאחר מכן נסה לרוקן ת ראשך מכל מחשבה ולאט לאט תיצור בכפות ידיך כדור עם האנרגיות השליליות שיש בך, לאחר מכן גלגל את הכדור בין ידיך כדי שיגדל וכל המחשבות\האנרגיות הרעות בך יכנסו לכדור ואז מחא כף ונפץ את הכדור הבלתינראה, חוזר על כך מספר ימים (דרך אגב כדאי לעשות את זה כל יום) ולאחר מס' ימים שב שוב בחדר שלא ניתן להציק לך בו והתרכז בנר שאמור לדלוק מולך, עצום את עיניך ודמיין את עצמך בחדר, הבט על עצמך כלפ מעלה ואז חשוב על הנקודה שבין עיניך, דמיין אור בצבע כחול-סגלגל היוצא מנקודה זו והנע אותו כלפי חלל החדר ונסה לרכז את האנרגיות לך שם וכך תוכל לפתח את הכישרון שלך. נ.ב יש לך פוטנציאל, רק אל תיפול אל הצד הטוב, הוא לא בשביל אחד כמוך, בצד שלי יש יותר הנאה מהחיים. ליילו נסיכת הערפדים!

CAT4

New member
בעיקון זה פשוט

אחד אל תחכה לזה כי אתה מקבל דברים שהם גדולים מהמוח שלך ועצם הצפיה להם רק גורמת למוח שלך לנסות ולתפוס את מה שהוא לא יכול לתפוס. אז מה שאני מציע לך הוא לא לנסות ולראות אותם, אלה לחכות שהארועים האלו יקרו ואחרי שהם קראים לנסות ולשחזר את מה שקרא לך חצי שניה בדיוק לפני שקיבלתה את הידע שקיבלתי. ולנסות לשחזר את רצף הארואים האלו פעם אחת אם זה עובד אז קלטת את זה ואם לא אז תמתין לפעם הבאה

שאלה בקשר לכוח שלך

אתה בטוח שה"כוח" הזה שלך הוא לא בעצם דה-ז'ה-וו? כי מה שאמרת זה מתאר במדיוק את תופעת הדה-ז'ה-וו.

IamAR

New member
ד"א

מישו יכול בבקשה להסביר לי על דה ז'ה וו?? כבר כמה שנים שזה קורה לי, לפחות פעמיים בשבוע, והם ממש ערוכים, למשך 7 שניות בערך, עד כדי שמאית שניה לפני שזה קורה, אני יודעת שזה עומד לקרות, זה מוזר בטירוף, אני יודעת שזה קורה להרבה אנשים אבל ההרגשה מפחידה...

IamAR

New member
גמלי

עכשיו זה לעיתים יותר רחוקות, חחח חברים שלי כבר התחילו לרדת עליי, אני פשוט עומדת באמצע הכביש שעה ועושה : " דה ז'ה וו דה ז'ה וו דה ז'ה וו" ופשוט מחכה שזה יגמר

ההגמון

New member
דה ג'ה וו.

זוהי תופעה שבאה עקב עומס של מידע על המוח. כדי להקל על העומס המוח עושה קישורים לפעמים אחרות בהן חווית חוויה דומה, וכאילו "שם קובץ על קובץ", ועל ידי כך מדלל את המידע שמצתבר במוח.

ooriq

New member
לא..דה זה וו זה משו שחוזר על עצמו..

אצלי זה מקרים שעוד לא קרו שאני רואה..

ooriq

New member
לא..דה זה וו זה משו שחוזר על עצמו..

אצלי זה מקרים שעוד לא קרו שאני רואה..

hagakora

New member
המוח מצנזר

יש במוח צנזורה על הדברים האלה, וזה דווקא דיי טוב, כי אחרת היינו מופצצים בכל כך הרבה מידע שהמוח היה משתגע. כדי ללמוד לעקוף את הצנזורה בחלקים מסויימים חשוב להירגע ולנקות את הראש. ניסיונות טובים להתמודד עם הצנזורה הם לזכור את החלומות שלך ולראות את הידיים בחלום. אפשר פשוט לשבת בשקט פעמיים ביום במשך רבע שעה, לא לזוז, לא לחשוב (זה בא עם תרגול, והקטע של הלא לזוז ממש כואב בהתחלה), אבל בשלב מסויימם מגלים שזה בא בקלות. אחרי זה... טוב נו... זה כבר יגלה את עצמו.

למעלה