שאלה!!

eldarinn

New member
שאלה!!

שלום לכולם, אני עובד עם חלונות 2000 פרו. כל כמה ימים קופץ לי בטאסק-בר האייקון של WINDOWS UPDATE ומציע לי להוריד גרסאות עדכון. כבר עדכנתי כל מה שרציתי, לא מעוניין שיטריד אותי שוב - הוא ממש מוציא אותי מדעתי!
איך מבטלים אותו? תודה מראש על התשובה.

qazqaz

New member
??critical update notification

יכול להיות שהתקנת כלי קטן של וינדוס-אפדייט, שמעדכן אותך על קיומם של עידכונים קריטיים?? נסה לחפש אותו בתפריט הוספה/הסרה של תוכנות, ואם מצאת - הסר אותו. אם לא מצאת - אזי אינני יודע כיצד לעזור לך... זה נקרא שם: microsoft windows critical update notification נ.ב. למה (סליחה שאני מתענין...) אתה לא מעונין להתקין את כל העידכונים הקיימים לוינדוס? הכוונה היא, האם יש סיבה קונקרטית - או שסתם אין לך סבלנות להוריד? למיטב ידיעתי, התקנת סרביס-פאק 2 חיונית ביותר משיקולי אבטחה.

eldarinn

New member
תודה רבה - עובד ועזרת לי מאד!

לגבי העידכונים: SP2 בהחלט חיוני אבל אקספלורר 5.5 עושה באגים למשל בלחיצה על לינק הוא לא מעביר את האייקון של העכבר ללחצן "חושב" אלא נשאר על החץ והוא גם עושה בלאגם בהחלפה בין עברית לאנגלית כך שאין לי צורך בו. תודה בכל אופן על העזרה!!

qazqaz

New member
המממ... לי לא היו בעיות עם 5.5

ולכן נראה לי שהדוגמאות שציינת אינן קשורות לגירסה אלא לבעיה כלשהי אחרת. בכל אופן - אני כבר שידרגתי ל-6 , ואני מרוצה

למעלה