שאלה

שאלה

איך אפשר לדעת אם אפשר לסמוך על מישהו אני מתכוונת לשתף אדם בכאב שלך ולהיות בטוח שהוא לא יספר על זה לאנשים אחרים איך אפשר לדעת? לפני כמה ימים הייתי במצב שכמעט הוצאתי משהו החוצה וברגע האחרון שמרתי הכל בפנים כי כל כך תקף אותי פחד שלא יבינו ואולי גם שיספרו למרות שהאדם הזה כן אפשר לסמוך עליו לפי ההרגשה עדיין איכשהוא היה חסר לי הבטחון או משהו כדי לספר אני אשמח לדעות שלכם

sunshine2004

New member
כשאני משתפת אנשים מסביבי...

אני בודקת שאני מרגישה נוח עם המידע שאני אומרת... וברור שאני צריכה לבטוח בבן אדם... לגבי העובדה שלא יבינו אותי...אני מודעת שיש אנשים שלא יבינו אותי ואני לא יכולה לצפות שיבינו, כי הם לא בנעליים שלי ולא עברו את מה שאני עברתי...אם אני מספרת זה לשיתוף...לא כדי שישנו את דעתם עלי...אחרי הכל, רק מה שאני חושבת על עצמי חשוב לי!

omer73

New member
זה תלוי

בכמה גורמים: אם את מכירה את הבנאדם, אם את יודעת שהוא דיסקרטי, אם הוא אחד שלא יעשה מניפולציות במידע ואם את מרגישה איתו בנוח. תראי, לא תמיד אפשר להבין משהו, לא מתוך רוע, מהסיבה שלפעמים רק זה שעבר את החוויה/ אירוע יודע איך זה. אבל בנאדם איכותי גם במצב שהוא לא יבין אותך ישמח לעזור ולתת עיצה טובה ולא לשפוט או לפגוע.

עניין של זמן הכרות, למרות ש...

לומר את האמת, אני נוטה להיסגר ולא לספר דברים שלא רוצה שאחרים יידעו, כי יש לאנשים נטייה לפטפטת ונפגעתי מהנטייה הזאת יותר מידי פעמים... אני מניחה שלכל אחד מאיתנו במהלך חיינו מוצאים את האדם הזה שכן מרגישים שאפשר לספר לו הכל, שהוא חבר נפש- לפעמים זה לוקח זמן למצוא אדם כזה, לא בטוחה שאני מצאתי עדיין.

למעלה