שאלה:

מה פתאום../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אין לי מושג... אני סתם אוהבת אותו אני מקווה שהסינגל הבא יהיה לאן שלא תלכי/תברח/כבר לא שלך

לא בדיוק...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

סתם במקרה כל השירים שלה שאני אוהבת קיצביים....
זה הסגנון שלה וזה הכי מתאים לה

ShpigelmaN

New member
אז ככה!!!

אם היא מוציאה את "לאן שלא תלכי" היא שוברת שיאים ברדיו! היא ממכרת את כל הישראלים למוזיקה שלה ולעצמה עוד יותר ממה שעשתה עד כה! השיר הזה יוביל אותה היישר לטופ שבטופ של כל המצעדים העבריים ברדיו בכל תחנותיו... פשוט שיר מושלם שאין לי ספק (ואפילו בלי טפו טפו) שיצליח ברמות בלתי נתפסות בארץ!

גיא246890

New member
קצת נסחפנו הייתי אומר לא?

אל תשכחי שהמבקרים החתירו אותו כשיר שרמי קלינשטין שחכ במגירה... וחוץ מזה מי אמר שיהיה סינגל חמישי!?!?! לשחרר סינגל עולה המון כסף .. אבל אני בדעה שצריך להוציא אותו בטור סינגל חמישי משהו כמו עוד 10 שבועות מהיום...

לדעתי כדאי לשחרר אותו...

בתור הסינגל האחרון שלה מהדיסק הזה... למרות שאהבתי יותר את השירים השקטים שלה.. אב השיר הזה יכול ממש להצליח.. כי בסופו של דבר כולם קולטים ואוהבים יותר שירים קליטים וקצביים.. כמו שהיה אהבה קטנה..

ashton20041

New member
לשחרר סינגל עולה כסף???

פעם ראשונה זאני שומע. מה ז"א עולה כסף???

גיא246890

New member
סינגל??מגיע לאלפי שקלים..

דבר רשאון יחצון של סינגל עולה מינימום 7,000 ש"ח!! סינגל זה לא סתם שיר כדי להפיץ סינגל יש צורך בהכנת דיסקים הדפסת עטיפה ואפילו סינגלים למכירה .....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תראה להוציא סינגל לרדיו לא עולה כלום אפילו משלמים להם בשביל להשמיע אותו....
מה שאולי עולה כסף זה יחצון ותסלח לי אבל בשביל להתארח בכמה תוכניות לא משלמים אלפי ועשרות-אלפי שקלים....

למעלה