שאלה

yair24

Member
שאלה

אני רוצה ליצור פונקציה בVB שמחזירה ערך אינטג´ר איך אני עושה את זה? ועוד שאלה: מישהו יודע מה זה תיכנות EMBEDDED בVB ואיזה פקודות משמשות לו בד"כ?

MaD-d0g

New member
פונקציה שמחזירה ערך INT

דוגמא לפונקציה שמקבלת פרמטר מספר שלם מחזירה אותו כפול 2 Funcion Example (Num as Integer) as Integer Example=Num*2 End Function

yair24

Member
לא הבנתי את הסינטקס

המשתנה שהיא מחזירה נקרא בשם של הפונקציה זה תמיד צריך להיות ככה? והAS INTEGER השני מתיחס לשם הפונקציה EXAMPLE ?

cald

New member
הפונקציה INT

הפונקציה Int מחזירה ערך Integer למספר שהוא לא Integer הסינטקס: (a=Int(4.67 a, בדוגמה הזאת, יקבל את הערך 4

yair24

Member
תודה אבל לא הבנת אותי

עשית כאן CASTING אבל זה לא מה ששאלתי אני צריך להבין איך יוצרים פונקציה שמחזירה משתנה כלשהו סתם לדוגמא אינטג´ר MADDOG או איך שקוראים לו ענה לי נכון אבל לא כל כך הבנתי את הסינטקס אם מישהו יכול להסביר אז בבקשה תודה יאיר

MaD-d0g

New member
אז אני אסביר את עצמי קצת יותר טוב..

אוקי, הפונצקיה מקבלת מספר שלם ומחזירה את המספר כפול 2, אני יודע שזאת לא ממש פונקציה שימושית.. אבל זה מה שעלה לי בראש.. Funcion Example(Num as integer) as integer Example=Num*2 End Function הסבר Example = שם הפונקציה As integer = סוג המשתנה שמחזירה הפונקציה. Num = הפרמטר שמקבל הפונקציה,מסוג אינטגר, Also Known As טענת כניסה Example=Num*2 = הערך שמקבלת הפונקציה, שם הפונקציה = ערך אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...

למעלה