שאלה

אמברוש

New member
שאלה

באיזה סצנה השיר hide and seek היה? בסצינה של ההלוויה של כיילב או בסצנת הירייה בטריי? ואם בראשון אז איזה שיר היה בסצנת הירייה<? אל תכעסו כי לא שרשרתי...

Aviad1987

New member
אכן, כמו שענו לך.

לדעתי זה היה היופי. הצורה שבה שילבו את אותו שיר ב2 הסצינות החשובות האלה שקשורות למוות.

לאאאא

עד שראיתי את הסימן ספוילר היה מאוחר מדי
|חותך|

אמברוש

New member
וואי סליחה שכחתי שיש אנשים שרואים

מערוץ 10 וואי אני ממש מצטערת.........

אל תצטערי !!

את לא חייבת לסמן ספוילרים, לפרקים שכבר שודרו וכבר אמרו פה כמה פעמים לצופי ערוץ 10, שאם הם לא אוהבים ספוילרים הם לוקחים על עצמם סיכון שהם נכנסים לפורום הזה.

תראה

אם שואלים אותי שאלה ישירה, למשל- מה יקרה בפרק הבא בערוץ 10, אז אין לי בעיה להתחשב, ולמרות שאני לא חייבת אני מסמנת את ההודעה ב"
לצופי ערוץ 10" אבל, אם אני רוצה לכתוב הודעה כללית, אני לא אתחיל לחשוב, רגע... מה שודר בערוץ 10 ? תרזה כבר הופיעה ? או שאני צריכה לסמן את זה בספוילר ? שודר כבר פרק הכריסמיקה, או שגם את זה אני צריכה לסמן בספוילר ? היה לנו דיון רחב מאוד על הנושא הזה בפורום- והוחלט שמכיוון שצופי ערוץ 10 הם רק בתחילת העונה הראשונה, ואנחנו כבר אוטוטו בעונה השלישית, אי אפשר לסמן כל דבר ספוילר, כל הפורום הזה יראה כמו ספוילר אחד גדול.

Orange16

New member
אז תשמעו כולכם ! אתם ממש מעצבנים

הנהלה: כבר שראיתם שהיא שמה ספויילר, לא יכולתם לערוך את ההודעה והלוסיף ספויילר או למחוק ?! מה ההגיןו שאני אקרא את ההודעות מתחת להודעה הראשית ורק אז את הראשית ?! אי אפשר להשיב עכשיו הרסתם לי בגדול פפפפפפפ

למעלה