שאלה

perachs

New member
שאלה

אני הנדסאית תעו"נ. ברצוני להשתלב בתחום של ההוראה והדרכה לחינוך מיוחד. מה האפשרויות שלי?

מסלול הוראה להנדסאים

קיימים מוסדות לימוד רבים בהם ניתן ללמוד הוראה-חינוך מיוחד לתואר ראשון. על פי רוב, הדרישות המקדימות הן תעודת בגרות ופסיכומטרי. במכללה לחינוך ע"ש גורדון בחיפה קיים מסלול לימודים המיועד להנדסאים. להלן פרטים נוספים: הנדסאים להוראה. מיועד להנדסאי + פסיכומטרי ארצי וראיון קבלה, לקראת תואר B.ED "בוגר בהוראה". תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום הנדסאי 04/8590111 טשרניחובסקי 73 35705 מכללה לחינוך ע"ש גורדון, חיפה

perachs

New member
האם יש מוסדות לימוד

שנותנים רק את תעודת ההוראה בלבד? השאלה שלי היא כזו: במידה ואני יסיים באוניברסיטה הפתוחה תואר בניהול וחינוך במגמת תוכניות לימודים ושיטות הוראה. היכן והאם בכלל אני יכולה להמשיך קדימה על מנת לקבל תעודת הוראה בחינוך המיוחד?

הוראה בחינוך המיוחד

במכללה לחינוך ע"ש דוד ילין קיימת תוכנית לימודים המכשירה אקדמאים לעבודה בתחומי החינוך המיוחד: ליקויי למידה, בעיות תקשורת ופיגור קל. התוכנית כוללת התנסות מגוונת בעבודה עם ילדים משולבים בגנים ובבתי ספר רגילים, עם ילדים הלומדים בגנים בבתי ספר מיוחדים, הוראת קבוצות והוראה פרטנית, תוך קבלת הדרכה צמודה. תוכני לימוד: אימוני הוראה בבתי ספר ובגנים, התנסות בעבודה פרטנית בתחומי הקריאה, המתמטיקה והתקשורת, לימודי החובה כוללים: ליקויי למידה, התפתחות וליקויים שפתיים, מבוא לפיגור שכלי, משאבי למידה, יישומי מחשב בחינוך המיוחד, המשפחה והילד החריג. פרטים נוספים: שנה וחצי מסלול יום דרישות מקדימות: תואר ראשון 02/6558111 ת.ד.3578 בית הכרם, מעגל בית המדרש 7 91035 מכללה לחינוך ע"ש דוד ילין, ירושלים

perachs

New member
אולי משהו באזור המרכז

מכללת בית ברל או מכללת לוינסקי?

למעלה