שאלה:

keren888

New member
לדוג'..

כשחברה בגדה בך עם החבר לשעבר.. אבל את כל כך אוהבת אותה וכנראה באמת ובתמים היא שתתה ונסחפה קצת..

אם היא עשתה את זה כנראה שהיא לא

חברה כל כך טובה זה קו אדום אני לא יילך עם אקסית של חבר גם אם החבר יגיד לי שזה בסדר ואין לו בעיה עם זה

לא באמת באמת

לא עמוק בפנים... אני "סלחתי" למישהי על זה שהיא יצאה עם בחור שאני נורא רציתי והיא ידעה שאני רוצה אותו. חשבתי שבאמת סלחתי לה, אבל לא אני בחיים לא אשכח לה את זה...

keren888

New member
ברור..

השאלה אם זה שווה את זה.. אם יצא לך משהו מזה כלומר החברות האשת סוד שלך.. או לא יודעת..תנסו לעזור לי..

s h i r a n 1 9

New member
"סולחים אבל לא שוכחים"...

אפשר "לסלוח" אבל קצת קשה לשכוח, כי תמיד איפשהו תהיה הבגידה הזו, יש מצבים שזה אפילו הורס קשרים... גם אם סולחים... מכירה את זה..

s h i r a n 1 9

New member
"לסלוח ולא לשכוח"

הכוונה היא לא ל"זאתי עשתה לי א' ב' ג', אז ....." הכוונה היא, שתמיד תמיד גם אם סולחים ב100% לבנאדם מסויים, תמיד איפשהו בראש, בלב.. יהיה משהו שתמיד יזכיר לך את מה שאותו אדם עשה לך! ולא משנה כמה סלחת לו והוא הצטער! ולא יודעת מה! סולחים.. כן! אבל זה לא נשכח! זה נדחק לפינה כלשהי בראש... אבל זה שם! ולרוב זה תמיד נשאר.. גם אם הכוונה היא לשכוח...

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif

זה משפט שאני תמיד אימצתי ללבי! לשכוח אבל לא לסלוח. אולי זה נשמע כאילו אני שומרת טינה. אבל אני חושבת שלא. אני פשוט לומדת מדברים. אנשים פוגעים בי - אני אסלח - אבל אני לא אשכח - אני אסיק מסקנות ואיישם אותן. אם צריך להתרחק מהם טיפה כדי להימנע ממצב לא נעים - זה מה שאני אעשה. אני תמיד תמיד סולחת. לשכוח זה משהו אחר.

למעלה