שאלה :

Luzer on earth

New member
שאלה :

מה אתם חושבים על BLIND GUARDIAN? אם שמעתם עליהם ואותם בכלל.. איזה סגנון הם מנגנים לדעתכם? לוזר

לדעתי הם מנגנים ז´אנר הקרוי בפי

"טוב מדי בכדי להקרא פאואר", זה כמו פאואר, רק טוב :)

Luzer on earth

New member
גם אני חושב ככה...

למרות שלפעמים אני שומע פאואר אבל לא ממש אוהב... הם נשמעים באמת טוב מדי לפאואר אני אוהב את הדיסק BATTELIONS OF FEAR לוזר

AmOrPhiS

New member
אתה לא לוזר!!!!!!!!!!!!!

אמרתי לך את זה כבר חמישים אלף פעם ואני אמשיך עד שתאמין לי הם באמת טובים מדי לפאואר אוהבת אמורפיס מ"מ

Metal_F

New member
רשע! כ"כ רשעים ../images/Emo13.gif

אוהבי הפאואר (אם אתם קיימים) לא להיכנע!!!:)

metal head

New member
מי פה בלאט אמר משהו על פאוור???

אני סוקה הורסת לו עצמות נאחוי! :) power rulez! ותפסיקו להגיד שפאוור זה סיסי מטאל ופוסי מטאל, זה מוזיקה אדירה שבמקרה רוב הנגנים והסולנים הכי טובים מנגנים אותו, זה מוזיקה אדירה ולא נורא שזה לא מקורי (לרוב ולא תמיד) זה סגנון פשוט אדיר, ואין דבר כזה טוב מידי לפאוור, כי פאוור זה הכי טוב!!!!!

Alexi Laiho

New member
מממ

פאואר מטאל זה חרא של מוזיקה ... לדעתי . ובליינד באמת בין הלהקות היחידות פאואר שאני שומע .. הם אחלה להקה , והם אולי הלהקת פאואר הכי טובה היום , ביחד עם נוורמור מממ ולגבי המשפט "רוב הנגנים והסולנים הכי טובים מנגנים אותו" זה בולשיט כי בכל סגנון יש נגנים טובים ונגנים חרא .. ואם כבר רוב הנגנים הכי טובים מנגנים פיוג´ן/ג´ז/פרוגרסיב לגבי הסולנים הייתי אומר שהסולנים הכי הומואים , הכי מסורסים שרים בפאואר כל סולן נשמע כמו ילדה בת 11 שדוחפים לה מגב לתחת ..

Metal_F

New member
הגזמת...

על בסיס מה ההנחה שרב הנגנים/סולנים הכי טובים פועלים בתחום הפאואר? זה לא תחום גאוני, ומה שכן נוראי בו הוא שיש המון להקות נדושות שהן כולן פשוט וארציות שונות וגרועות של איזה שלוש להקות טובות... אז בשביל השלוש להקות טובות האלה, מגיעה טיפת כבוד.

למעלה