שאלה

emperor28

New member
שאלה

היתה פניה רק ימינה ושאלתי את הטסטר במילים האלה "ימינה נכון?" והוא ענה תשובה מגעילה כמו "אתה לא יודע לקרוא שלטים משו כזה" ועניתי לו "כן אני יודע רק רציתי להיות בטוח" (זה היה תחילת הטסט) זה תורם רבות להכשלה בטסט?

לא מאמינה מה פתאום...

אופ למה הוא ככה ? ה' שוב ושוב ושוב תודה על הטסטר ששלחת לי... ברשותך אמפרור, אני מחזיקה לך אצבעות...

רגע אז עברת? :)

אני בטסט שלי באיזה מקום החלטתי שנוסעים ימינה (ככה הבנתי לפי התמרור אבל התברר לי שזה לא מה שחשבתי) אז הוא אמר לי "נוסעים ישר" הפסקתי את האיתות אמרתי סליחה והמשכתי חח והוא העביר זתומרת לא היה בעיה עם זה. ברוך השם

emperor28

New member
לא..

כנראה שהשאלה הזו היתה קצת יותר מידי גסה בשבילו וחבל טעות שלי נלמד לטסט השני לא לעשות כאלה דברים

PinkyRaSta

New member
אם הוא אמר לך לגבי תמרורים

אז אולי היה תמרור שהפניה היא רק ימינה או שהפניה שמאלה אסורה. ככה שתבדוק/י את זה. כי פעם הייתי עם מישי בטסט פנימי <שלה> והיתה צומת קמץ והבוחן לא אמר לה לאן להמשיך. מצד ימין היה תמרור אין כניסה והיה אפשר להיכנס רק לצד שמאל והיא שאלה אותו לאן לנסוע... לקח לה זמן עד שהיא קלטה את התמרור בצד ימין ופנתה שמאלה.

emperor28

New member
לא..

זה היה רמזור שנדמה לי נתן רק ימינה ורק רציתי להיות בטוח זה לא קריאת תמרור עם אין כניסה וכאלה... זה היה דיי מובן מאליו אבל טסט 1 ותחילת הטסט רציתי להיות 100 אחוז

costaet

New member
אין מקום לשאלות כאלה בטסט

ואם אתה לא בטוח זאת בעיה, במשהו בסיסי כמו זה צריך להיות בטוח לפני שמקבלים רישיון.

adidas88

New member
למה?

זה כולה פניה והטסטר סתם יצא מניאק כשהוא אמר לה את זה, היא בטסט ובלחץ והיא רק רוצה להיות בטוחה שהיא צודקת זה הכל.

costaet

New member
ככה

אין פה שאלה... זה כמו לשאול טסטר אם להכנס לאין כניסה.. אם יש רק אפשרות אחת להמשיך אז יש רק אפשרות להמשיך!!!

adidas88

New member
לשאול לא עולה כסף

ואתה לא צריך להיות רק טסטר אלא גם בן אדם ולהבין שהילד לחוץ ולא סתם להיות מניאק. זה לא כאילו הוא עשה טעות אלא הוא רק רצה לוודא! אני לא אוהבת שמשמיצים טסטרים בלי סיבה אבל מה זה חוסר הרגישות הזאת???

costaet

New member
מצטער על החוסר רגישות אבל

אבל ככה זה עובד. נבחנן ששואל שאלה כזאת מראה על חוסר הבנה וניתוח המצב. אחד כזה לא צריך להיול על הכביש לבד. ותפסיקו לחשוב שהטסטרים מניאקים.

adidas88

New member
אני לא חשובת שהטסטרים מניאקים

אם תסתכל בהודעות קודמות שלי אני בד"כ לצד הטסטרים אבל זאת גישה של בן אדם והוא לא שאל אותו לאן לפנות אלא רק כדי להיות בטוח. היו לי 3 טסטרים 2 מהם היו אחלה באמת ועם גישה טובה ואחד מהם היה מניאק מבחינת האישיות שלו והוא היה עצבני וממורמר-אתה יודע שרוב האנשים שתפגוש הם לחוצים אז למה אתה מלחיץ יותר? קשה לחייך? להגיד כן? מה הקטע? סתם?

costaet

New member
זה לא שקשה לו להגיד כן

הוא לא אמור להגיד כן! זאת שאלה שמעידה על חוסר בטחון או על חוסר הבנה בתמרורים בכל מקרה זה לא טוב ולא מגיע לעבור... גם ככה הטסטים ברמה מאוד נמוכה, אז אתה רוצה גם שהטסטר יעביר בכלל סתם?

adidas88

New member
יעביר סתם??

מתי עשית את הטסט שלך?!? עזוב אותך שיש כאלה שמכשילים על דברים שאין סיבה להכשיל עליהם. נכון, יש כאלה שגרועים בזה. מישהו מהכתה שלי קיבל 2 ברקסים בטסט ראשון ועבר-נכון יש ממש גרועים. אבל תחשוב על זה שכמעט אף אחד בעולם-גם לא מורים לנהיגה וגם לא טסטרים נוהגים פרפקט-ועזוב את העובדה שיש מקומות שאם אתה נוהג לפי החוקים אתה מסכן את התנועה ואת עצמך-אז למה להטיפל לקנות? למה זה טוב?

costaet

New member
כן יעביר סתם

משהו כל כך בסיסי כמו לעקוף רכב עומד?? וגם בזה לעשות טעיות? לא אמרתי שצריך תמיד לנהוג לפי החוקים (זה לא נשמע טוב), וגם לא אמרתי שצריך לנהוג פרפקט אבל אני מכיר המון אנשים שעברו טסטים וממש לא יודעים לנהוג וזה נראה מצויין על הכבישים בארץ, וחבל לי שאנשים שלא יודעים לנהוג יעברו טסטים. לכן לפי דעתי על דברים שאתה אולי חושב שהם קטנים צריך להכשיל ולא להגיע למצב שאותו נהג יעשה אותם אחר כך לבד.

adidas88

New member
נכון אני מסכימה איתך

לעקוף? זה דבר כ"כ לא בסיסי!!! ז"א בסיסי כן-אבל ממש קשה לחדשים, הדברים שהכי קשה זה לעקוף ולהשתלב בנתיב. אני גם לא חושבת שצריך להעביר כל אחד ולרוב באמת שאני מצדיקה את הטסטרים אבל יש דברים באמת בולשיט! זה לא קשור לכמה אתה יודע לנהוג. רוב האנשים שעברו טסטים לא יודעים לנהוג-איך אתה מצפה ללמוד נהיגה בכ"כ מעט זמן?!? ידיעת הנהיגה באה עם הניסיון ומה לעשות שרוב התלמידים, סליחה-כולם! רוצים לסיים עם זה כמה שיותר מהר כי זה מלא כסף!

costaet

New member
כן עקיפה זה דבר בסיסי

עושים את זה עשרות אם לא מאות פעמים בכל נסיע אז צריך לדעת לעשות את זה טוב. אם אתה לא יודע לא מגיע לך לעבור. זה שמעבירים חלק "סתם" לא אומר שאת האחרים גם צריך להעביר "סתם". במקרה ואת אחת מהאלה שלא העבירו סתם והכישלו על "משהו קטן" תגידי תודה (ואני לא צוחק פה) ותלמדי עוד...

למעלה