שאלה

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
שאלה

אממ אני בחורה צעירה ומחפשת שבאים חברים ונמאס מעוגה פיתה טוסט קוראסון משהו כזה אבל לא ממש לבשל אלא משהו קצת אחר מה אפשר?

מה עם פסטה?

תבשלי 500 גר' פסטה כמו שרשום על השקית כשהיא מוכנה תשטפי במים קרים. תוסיפי שמן זית (כחצי כוס) בזיליקום מיובש צנוברים קלויים 3 שיני שום כתושות לפני ההגשה תפזרי למעלה פרמזן. זה מעדן. חוץ מזה עם פסטה אפשר לשחק עם הרבה רטבים תלוי מה את אוהבת- עגבניות, פטריות, שמנת וכו'... בתאבון

ady18

Well-known member
תודה

אבל התכוונתי יותר למשהו אולי מגניב כמו ממרח פוקצה מענין או אולי סלט מענין לא רק יווני אולי משהו אחר

Rebeccan

New member
../images/Emo91.gif סלט שומר-גזר-תפוח

נפלא וקראנצ'י הולך נהדר לבד - לכרסום הולך עם לחמים, טחינה, גבינות וכו' פוקצ'ה - בטח יש מתכונים בפורום ואם לא, אביא לך מתכון שאני מכינה מקמח מלא משולב בקמח לבן המתכון לסלט נמצא בפורום פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

Rebeccan

New member
מתכון לסלט שומר גזר תפוח

סלט קל להכנה, טעים ופציח
חומרים
@ פקעת שומר יפה @ 3-4 גזרים @ תפוח ירוק חמצמץ @ בצל קטנטן
לתיבול
@ לימון טרי @ שמן זית @ מלח גס
אופן ההכנה
@ חוצים את השומר, מחלקים לרבעים, פורסים את שומר לפרוסות דקדקות @ פורסים את הגזר באלכסון, לפרוסות דקדקות @ חותכים לרבעים ופורסים את התפוח דקדק @ את הבצל חותכים לטבעות מערבבים את הירקות והתפוח בקערה מפזרים מעל מיץ טרי מלימון ואפילו יותר מוסיפים 3-4 כפות שמן זית 1 כפית מחוקה מלח גס (הכי טעים) מערבבים יחד ומגישים נשמר היטב במקרר 2-3 ימים, פציח וטעים
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מיכל63

New member
רבקה את חייבת לקבל ../images/Emo47.gifמהר מהר

קודם כל הצילום שלך מדהיםםםםםםםםם נראה כל כך טוב שבא לטרוף את המסך...
ודבר שני כתבת את המתכון בצורה כל כך יפה שאין לי מה לומר.... רק להינות.. תודה לך

timiהאחת

New member
מנהל
מה דעתך על פסטה מוקרמת בפטריותטריות

ופשטידת קישואים טובה עם גבינות בפנים , או פשטידת גבינה ואננס מתוקה וטעימה, אם תרצי מתכונים כתבי לי אשלח לך ביי יקירתי.ואפשר לקחת גם משהו קל ונחמד לנשנוש קרקרים עם שומשום מרובעים-ועל זה לשים גבינה צצהובה-ובולגרית זית שחור עלה פטרוזיליה לקישוט ביצה קשה חתיכה קטנה , ועוד כל מיני קשקושים בצל ירוק תירס מה שבא לך.......בחלקם אפשר לפזר מעט זעתר משובח ותהיי יצירתית ואם האנרגיה שלך זה בטוח ייצא טוב בהצלחה ,או לזניה גבינה זה כולם אוהבים ביי בהצלחה.

למעלה