שאלה הגיוני שהגעתי כבר לשיעור 28 ועוד לא היה לי טסט פנימי?
G Gal isr New member 2/1/06 #3 אני עשיתי פנימי היום, שיעור 29 ועברתי טסט חיצוני יר"ה בסוף השבוע הקרוב.
ר רן88 New member 2/1/06 #4 הגיוני מאוד. חוקית, אסור להגיש אותך לפנימי לפני 28 שיעורים, אפילו שמורים רבים עושים זאת.
1 100vardit New member 2/1/06 #5 הגיוני-תלוי ברמה שלך.. אם אתה כל כך בטוח בעצמך-אני מאמינה שבקרוב תיגש. אני למשל ניגשתי לפנימי אם אני לא טועה בערך בשיעור 55... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הגיוני-תלוי ברמה שלך.. אם אתה כל כך בטוח בעצמך-אני מאמינה שבקרוב תיגש. אני למשל ניגשתי לפנימי אם אני לא טועה בערך בשיעור 55... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G gilgula New member 2/1/06 #7 ../images/Emo13.gif היי נפגשים גם כאן אה? חחח בכל מקרה כן...אני ניגשתי רק בשיעןר 36 אבל אני זה לא דוגמא חח תגיד למורה שלך שאתה רוצה לגשת במידה ואתה מרגיש מוכן... בהצלחה!!
../images/Emo13.gif היי נפגשים גם כאן אה? חחח בכל מקרה כן...אני ניגשתי רק בשיעןר 36 אבל אני זה לא דוגמא חח תגיד למורה שלך שאתה רוצה לגשת במידה ואתה מרגיש מוכן... בהצלחה!!
ת תות15 New member 2/1/06 #8 הגיוני, אבל.. תזכיר למורה שלך שאתה בשיעור 28 אצלי המורה סתם שכח שאני כבר ב-28 ובגלל זה הוא שכח ללמד אותי חנייה ולא עשה לי טסט פנימי .. ואני סתם סמכתי עליו.. השבוע בעזרת השם טסט
הגיוני, אבל.. תזכיר למורה שלך שאתה בשיעור 28 אצלי המורה סתם שכח שאני כבר ב-28 ובגלל זה הוא שכח ללמד אותי חנייה ולא עשה לי טסט פנימי .. ואני סתם סמכתי עליו.. השבוע בעזרת השם טסט