שאלה

טל66

New member
שאלה

עכשיו, כשהפשפש הקטן שלי התחיל לאכול במבה אני רואה שעל מדפי הסופר ניצבות שתי אריזות שונות של במבה (אין כמו במבה של אסם) האחת עשויה ניר צלופן שקוף והשניה אטומה והצד הפנימי שלה כסוף. ואני לא מתכוונת לבמבה של חברה אחרת כמו שוש וכדומה. הכיתוב זהה, התכולה זהה וכן המשקל. אז מה לעזעאל שונה? ולמה צריך שני סוגי אריזות? טל פורום הריון ולידה

okok4

New member
יש את במבת "התינוק" המודרנית

ואת במבת "השקית הצהובה" הנוסטלגית. כנראה שנסיון מיתוג המוצר של אסם לא צלח ויש עדיין שמתעקשים לקנות את השקית הישנה והאהובה (ואם יש ביקוש אז אין סיבה להפסיק לייצר). אתם יודעים, הרגלים לא קל לשנות. בכל מקרה, למרות שזה אולי רק בדמיון שלי, הבמבה "עם התינוק" פחות פירורית, ולכן עדיפה, לדעתי.

u*m

New member
אמממ...

גם לטעמי הבמבה הנוסטלגית יותר פריכה... *והמלצה לבבית: שוש, ושוש בלבד! *

שני~!

New member
לא! לא! לא!

איכסה שוש!!!!!! תיקני ר-ק במבה פרפר ואם לא.. אז את האוסם הישן~! ShAnY

במבה

אוסם היו הראשונים לייצר את הבמבה ואף הצליחו להוסיף אתה המילה "במבה" ללקסיקון שלנו, למרות המותגים האחרים (פרפר, שוש וכו´) עדיין הצרכנים מבקשים "במבה שוש" "במבה פרפר" למרות שבמבה זה מותג של אוסם. הדבר נכון גם למותגים אחרים כמו פלאפון (המותג של חברת פלאפון) שממנו נגזר פלאפון של סלקום, אורנג´ וכו´. למרות כל זאת האריזות של אוסם היו מיושנות, אריזת נילון פשוטה שבמקרים רבים הייתה מגיעה לצרכן כשקית עם פירורים מאחר והשקית לא היתה נפוחה ויכלה להמעך. בזמן האחרון החליטה חברת אוסם לעבור לאריזות החדשות כדי לספק מוצר טוב יותר שאינו נמעך, אין הבדל בתוכן השקית. סוד קטן, במהלך עבודתי נכנסתי לאחד המפעלים המיצרים חטיפים, גיליתי שבמפעל הזה מייצרים חטיפים למספר חברות (אוסם, עלית, תלמה וכו´) שאלתי לפשר הענין והוסבר לי שהמפעל הזה מייצר את החטיפים שלו וגם עושה עבודות חוץ למפעלים אחרים שיש להם לחץ בעבודה. אחרי הכל מי אמר שאנחנו לא אוכלים את האריזה... נועם

למעלה