שאלה

שאלה

יש איזושהי שמועה שמחשבים ניידים מתקלקלים יותר מנייחים, שהם רגישים יותר ושכל תיקון עולה מאות שקלים? האם זה נכון? אני בת 17 ורוצה מאוד מחשב נייד וצריכה לשכנע את אבא שלי.... אז השמועות האלה נכונות? ואם אתם יכולים- תתנו לי סיבות למה מחשב נייד עדיף על נייח...

Jan22

New member
לפני הכל ,תשאלי את עצמך אם

את צריכה מחשב נייד ;מטרתו העיקרית היא בשם - ניידות . היתרונות - היכולת לקחת איתך עבודות/מצגות/ומה לא במחשב לכל מקום שתלכי ,היכולת להתחבר לאנטרנט ללא חוטים (WIRELESS) . בנוגע לשמועה שמתקלקלים - אני מכיר מספיק אנשים שקלקלו את הנייח שלהם בפרק זמן קצר ,הסיבה - חוסר ידע בנוגע לתפעול ; ניידים אמנם קטנים ,עם זאת , הם מהווים תחליף לנייח ויתפקדו כראוי ,כל עוד דואגים לתחזוקה שלו. *חומרה של ניידים אכן עולה יותר מחומרה של נייחים (ואף התיקונים) .

עדימ

New member
תיראי

תחלס כל מחשב מתקלקל אם לא שומרים עליו. הבעיה בנייד זה שכמו שקורה לי זה שהתלמידים האחרים בבצפר כל הזמן מנסים לשחק איתו כמו לפתוח אותו עד הסוף ואז יש לעץ על הצירים והברגים הפלסטיק יוצא נשבר וכו. זאת הבעיה העיקרית! בגלל זה בעיקר ובגלל שהמחשב עצמו כבר היה בן שנתיים פלוס ואיכשהו סחתתי ממנו אז נאלצתי להחליף ולקנ ות חדש אבל את החדש יקח לו עוד הרבה זמן כי החומרה והביצועים שלו יותר טובים וגם למדתי איך לתחזק לטווחח הארוך. אז כן לקנות אם את יודעת לתלזק מחשב כמו אנטי וירוס פירהול וכו. כמו כן אם את שולטת בשאר ישומי המחשב בצורה טובה. אין סיבה שלא. זה מאוד עוזר עם הלימודים!

למעלה