שאלה שלום מישהו יודע מה פשר המושג "יחסים דו מקומיים" ? או "רלציות דו-מקומיות" ?
ר רן המלך2 New member 29/12/05 #1 שאלה שלום מישהו יודע מה פשר המושג "יחסים דו מקומיים" ? או "רלציות דו-מקומיות" ?
ה הדסו^ש New member 29/12/05 #2 רלציה דו מקומית = רלציה בינארית אם רלציה חד מקומית היא מעל קבוצה אחת (מ-A ל-A, תת קבוצה של AXA), רלציה דו מקומית היא למשל מ-A ל-B (תת קבוצה של AXB).
רלציה דו מקומית = רלציה בינארית אם רלציה חד מקומית היא מעל קבוצה אחת (מ-A ל-A, תת קבוצה של AXA), רלציה דו מקומית היא למשל מ-A ל-B (תת קבוצה של AXB).
ה הוליסטי New member 29/12/05 #3 הכוונה היא לא לרלציה בינארית ? כלומר יחס חד מקומי יהיה R(a)ודו-מקומי יהיה: R(a1,a2)(רק משער, נא לא לתפוס במילה ...)
הכוונה היא לא לרלציה בינארית ? כלומר יחס חד מקומי יהיה R(a)ודו-מקומי יהיה: R(a1,a2)(רק משער, נא לא לתפוס במילה ...)
ה הדסו^ש New member 29/12/05 #4 אהמממ.... כן עכשיו כשאתה כותב את זה ככה, זה נראה יותר הגיוני. בכל אופן, אנחנו מסכימים על כך שרלציה בינארית היא רלציה שהאיברים שלה הם זוגות?
אהמממ.... כן עכשיו כשאתה כותב את זה ככה, זה נראה יותר הגיוני. בכל אופן, אנחנו מסכימים על כך שרלציה בינארית היא רלציה שהאיברים שלה הם זוגות?
ר רן המלך2 New member 30/12/05 #5 תודה על העזרה,יש לי שאלה נוספת שאני לא מצליח לפתור בשום פנים ואופן,אשמח לעזרה. 11 תלמידים עומדים בטור, 6 מכיתה א' ו5 מכיתה ב',לאף שני תלמידים מכיתה ב' אסור לעמוד זה ליד זה. בכמה אפשרויות ניתן לסדר את הטור? (קומבינטוריקה)
תודה על העזרה,יש לי שאלה נוספת שאני לא מצליח לפתור בשום פנים ואופן,אשמח לעזרה. 11 תלמידים עומדים בטור, 6 מכיתה א' ו5 מכיתה ב',לאף שני תלמידים מכיתה ב' אסור לעמוד זה ליד זה. בכמה אפשרויות ניתן לסדר את הטור? (קומבינטוריקה)
V vinney Well-known member 30/12/05 #6 בשום פנים ואופן??? טענה קצת חזקה... אנחנו לא נפתור בשבילך, הרי... תצטרך להתאמץ קצת איך ניגשת לזה?