שאלה

GOLF46

New member
ההסתכלות שלך נכונה השאלה המתבקשת

היא האם הפרטנרית שלך מודעת למה שיש לך בבטן או שאתה בודק פה את תגובות החברים הדבר הגרוע הוא כששני בני אדם מתלהבים בתחילת הכרות ומשתפים ואז לא מדברים תכלס ואחד מהצדדים מנצל אינפורמצייה לטובת האינטרס האישי שלו אז ככה מסקנתי אני דבר איתה שתף אותה ותראי לאן הרוח נושבת עם תהייה רוח חזקה סימן שהגברת תפסה טרמפ על האינפורמציה הראשונית שכנראה שיתפת אותה בהצגת התכלית הראשונה וזה לא זה תמשיך הלאה ידידי מי שמחפשת חומריות בדרך כלל לא יודעת לתת מהרגש שיהייה בהצלחה כל זה נאמר בגלל שאני מכיר אותך וטיפ קטן להבא אל תצא בהצהרות מה אתה עושה וכמה אתה מרויח בתחילת הקשר ותראה זה פלא הקשר גם יבנה אחר

r o n35a

New member
דבר נוסף

הדיון הוא בשאלת השתתפות בת הזוג בבילויים ולא דיון באופי בהתנהגות ובמערכות היחסים שלי.

GOLF46

New member
שירלי שחכת לשים אייקון חשוב

בסוף דיון

גבר צריך ?

גבר צריך לנהוג תמיד? גבר צריך לגלח שיער ערווה? גבר צריך להיות מאופק? גבר צריך לשלם על בילוי? גבר צריך להיות מפרנס ראשי? גבר צריך להיות שרירי? גבר צריך להיות מחוספס? גבר צריך למרוח קרם פנים וידיים? גבר צריך להיות 'גבר'? גבר צריך להיות חזק? גבר צריך לפתוח דלת לגברת? גבר צריך תמיד לסחוב משאות? גבר צריך להוביל? גבר צריך לצפות בכדורגל? גבר צריך לדעת מי האלופה? גבר צריך תמיד להיות למעלה? גבר צריך לבשל? גבר שוטף כלים? גבר מחליף חיתול? גבר צריך לאהוב כדורגל? גבר צריך להבין בפוליטיקה? גבר צריך לדעת לנהוג ב 4 על 4 ? וכן הלאה וכן הלאה.. ידידי, לכל השאלות, מתאימה התשובה 'כן', בדיוק כמו התשובה 'לא' ולהיפך. תמיד תמצא בחורה שאוהבת חזק/גברי משלם ומחוספס ותמיד תמצא כזאת שתרתע מהמאצ'ו. תלוי בחברה, בחינוך, באיש ובמה שהוא רוצה להיות. רק תבחר מה אתה רוצה להיות. {לא פשוט אך הכרחי} חג שמח,

ozzz64

New member
לא ! רק בהתחלה אתה משלם .

ורק אחרי שאתה מכניס אותה למיטה , היא מתחילה לשלם .

ozzz64

New member
העלית נקודה חשובה .

אולי אישה שדורשת הרבה בילויים , היא אישה שלא מסופקת ...

deena

New member
לא, הגבר לא חייב להזמין.

לא, הגבר לא חייב תמיד לשלם. לא, הגבר לא חייב להרגיש פגוע אם אישה מציעה לשלם את חלקה. לא, זה לא נורא לבקש להתחלק חצי חצי, או פעם את, פעם אני. או שאפשר בכלל להוזיל עלויות ולא לצאת לבלות במקומות שגורמים לך להרגיש מלכתחילה שיש בעיה כלכלית לוחצת. אבל.... ניסיתי לעשות חישוב כמה עולה לי לממן אמצעי מניעה כל חודש, כמה עולה לכבס את הסדינים אחרי שהוא הולך, כמה עולה לי הבייביסיטר, כמה עולים הבגדים, האיפור, הבושם, המים למקלחת לפני שהוא מגיע, התספורת, הלק. ניסיתי אח''כ לחשב כמה עולה החשמל בזמן שהוא אצלי לפני שאנחנו יוצאים, כמה עולה הכוס תה + סוכרזית. כמה עולה הבירה שאני שומרת במיוחד בשבילו במקרר (וכמה מקום מבחינת ס''מ זה תופש לי במקרר). כמה עולים הביסקויטים שלו והפיצוחים. אח''כ חשבתי על כל הפעמים בדייטים בעבר שכשהצעתי לשלם, אפילו רק את הטיפ, והם סרבו. ובסופו של דבר חשבתי כמה אני שמחה שאף פעם לא הזדקקתי לעשות חשבונות כאילו עד לרגע זה.

r o n35a

New member
ואני שואל דינה

כל זאת טוב ויפה בתחילת מערכת יחסים. במערכות יחסים ממושכות האם זה לגיטימי??? האם בגלל שאנחנו גברים חייבים לשאת בכל עול הבילויים ??? איפה עקרון ההדדיות לדעתי כל מערכת יחסים בנוייה מאינטרסים. לאורך כל מערכת או בודקים נתינה של בן הזוג. נתינה חומרית, פיסית, נפשית. אנו כן עושים חשבונות גם אם לא מודעים לכך. אני מאמין שכאשר צד אחד נותן באופן חד צידי ולא משנה חומרי או לא קיימת בעיה.

deena

New member
למה זה רק טוב בתחילת מערכת יחסים?

באיזה חלק ממערכת היחסים הגבר מתחיל לממן את כל הוצאותיי, מהבייביסיטר, והתה שלו, עד לאולטראסאונד הדו שנתי שאני עושה כדי לבדוק אם האמצעי מניעה שהוא נהנה מהם, תקינים? או שיש דברים שגבר אף פעם לא צריך לממן, הם באים built in על חשבון האישה, וזה ברור מאליו שהם לא מחושבים בשום דרך או צורה? (אם הייתי אומרת לך כמה עולה לי כל דייט, לעומת כמה גבר מוציא על ארוחת ערב, סרט, קפה ודלק, היית מתעלף) מאיזה שלב מתחילים להתחשבן? או בעצם מאיזה שלב מפסיקים להתחשבן? או שבעצם, אם מתחילים להתחשבן, מתי כדאי להתחיל לחשוב על לעבור לכיבוש הבא?

למעלה