שאלה

r o n35a

New member
שאלה

יוצאים לדייט נהוג שהגבר מזמין. האם גם לאחר שהקשר מתחזק צריך בן הזוג לעמוד בכל הוצאות הבילויים?? האם זה נורא לבקש מבת הזוג להשתתף השתתפות סימלית, לפעמים, רק כדי לא להרגיש ספונסר?? האם מקובלת הטענה שהגבר תמיד ובכל מצב צריך להזמין???

אני חושבת שגם בפגישה הראשונה צריך

להשתתף בהוצאה. גבר שיוצא למספר פגישות בחודש צריך משכורת נוספת בשביל בילויים וזה לא הוגן.

romiki

New member
מספר פגישות בחודש?

לדעתי פגישה ראשונה על חשבון הגבר...ממילא זה רק קפה מקסימום גם עוגה (ואם אין לו כסף שלא יזמין לעצמו עוגה, ואולי גם היא לא תזמין לעצמה). מי שלא יכול להרשות לעצמו את המינימום הזה, שיצמצם את כמות פגישותיו. בפגישות הבאות לדעתי, האישה צריכה להציע להשתתף בהוצאות הבילוי ואז גם היא יכולה להרשות לעצמה לאכול במסעדה. כשגבר מבקש מהאישה להשתתף בהוצאות, זה קצת לא נחמד...אני נרתעת מזה (אולי בגלל שאני לא נותנת למצב כזה לקרות). ושוב לדעתי...גבר צריך לתת לאישה צ'אנס להציע להשתתף (ובדר"כ זה לא קורה בפגישה ראשונה, נשים נותנות לגבר לשלם בפגישה זו) ואם זה לא קורה בפגישה שניה או שלישית (בהנחה שקצת קשה לו על הכיס), שיחליט אם הוא רוצה להמשיך איתה באותה מתכונת/לשתף ולדבר איתה על כך/או להמשיך בדרכו בלעדיה.

היא צריכה לקחת בייבי-סיטר ?

אז הנה קיבלת את ההשתתפות... האם זה נורא לבקש ? כן,זה נורא ! אם אתם במערכת יחסים צריכה להיות שיוויוניות שבאה מעצמה ! כמו שהיא צריכה לנהל משק בית ממשכורת אחת {בנקודת הנחה שהיא עובדת} גם אתה צריך לנהל משק בית ,לשלם מזונות וגם לדאוג לילדים שהם איתך לכל מיני בילויים ועוד לכן אם אתה נתקל בקושי אפשר לצאת למקומות שמצריכים פחות הוצאות. אל תדפוק חשבון לאף אחד שיאמר לך משהו על קמצנות כי בסיכומו של דבר אף אחד מהיועצים לא צריך לקנות איזה בגד נחמד לחג עבור הילדים שלך האמת ? שלחלק מנשים יש קטע דבילי כזה שהם מרגישות "מוערכות" שמוציאים אותן ומבזבזים עליהן וזה לא בהכרח קשור לנצלנות אלא יותר לחיזוק האגו שלהן וגם נצלניות לא חסר אבל אתה צריך לדעת עם מי אתה מפתח מערכת יחסים ואיזה כיוון אתה מעדיף : אם אתה מעדיף שיוויוניות ושיתוף מלא הדברים צריכים לבוא מעצמם אבל הדבר הכי חשוב שאני יכול להציע לך הוא אל תשחק בפוזה של הקליבר שמשחק אותה לארג' כי אז אתה יורה לעצמך ברגל ולא תוכל לבוא אליה בטענות כי היא בסך הכל מרגישה "מוערכת"

בקיצור לכו לאכול פלאפל בעיר...

וכל אחד ישלם על המנה שלו...כך גם תצאו שבעים ואף אחד לא ירגיש מנוצל.

naama78

New member
אני חושבת...

שלאחר שהקשר מתחזק בת הזוג יכולה להשתתף בהוצאות. זה שהגבר- גבר, אינו אומר שעליו לשלם את כל הוצאות הבילויים, אלא אם כן מצבו מאפשר זאת. אם הקשר יציב ורציני, בת הזוג בוודאי תבין לבד...

r o n35a

New member
גם אם מצבו מאפשר זאת

לא מבין למה צריך לעמוד בכול ההוצאות ??? בגלל שהוא מרוויח טוב??

הסוכן64

New member
האישה צריכה להשתתף ../images/Emo70.gif לא כתוב בשום

מקום שאנו מחוייבים לשלם הכל.

destiny36

New member
האם אישה נותנת מרגישה זונה?

אם אתה מרגיש ספונסר זה רע בשבילך

r o n35a

New member
מה בדיוק אישה "נותנת"??

ומה בדיוק אני לוקח?? חשבתי שסקס זה עינוג הדדי. וכן, לשלם כל הזמן בבילויים נותן לך הרגשה לא נעימה.

destiny36

New member
תלוי איך אתה מביט על הקשר

ואיך ה"צד" השני חולב ממך בקשר. נראה שאתה נמצא בקשר שמרגיש לך לא הוגן. ומותר לך להרגיש ככה. בקשר לא צריך להיות שוק קח ותן. בתחילת קשר נהוג (לא אצלי) שגבר משלם. אני חושבת שבקשר זוגי אמיתי ואיתן אין מי משלם מה. יש שניים שרוקדים יחד בין הסדינים והאהבה. אם אתה מרגיש ספונסר אישה יכולה להרגיש זונה . כשהקשר הוא אינטרס אז יש גברים שטוענים שעדיפה באמת אישה אחת כדי לא לחפש כל יום לפזר על "זונה אחרת" (זה ממילים של גברים בחבר'ה). ואם מגיעים לשאלות כאלה בקשר סימן שמשהו מסריח בו ולא אמיתי. בזוגיות אין חשבונות ברורים.

שירלי6

New member
חושבת

שבקשר אמיתי אין "צריך" ואין "מקובל" . יש נתינה הדדית. חומרית או לא חומרית. לא סובלת התחשבנויות. אם אתה מרגיש ספונסר, משהו בקשר דפוק.

r o n35a

New member
נתינה הדדית -אמרת

מסכים, צריכה להיות נתינה גם חומרית ואפילו ברמה מינימלית. בכל קשר שבו הנתינה החומרית או אחרת היא חד צידית אזי קיימת בעיה.

magic40

New member
מה זה כשהקשר מתחזק?

גם בזה יש כל מיני סוגי יחסים מתחזק על מישור סקס קבוע מתחזק ביחד ולחוד במגורים או עוברים לחיות ביחד

destiny36

New member
לזה אני מסכימה איתך

רק שהחומריות שונה מאחד לשני. פעם יצאתי עם "גבר" שאצלו היתה חשובה הנתינה הגברית. ושמה וחלילה לא אזמין אותו. קצב היציאות שלו היה כל כך אדיר ולא אנושי שהאמת שלא הייתי עומדת אפילו בקצב. אבל אני מצידי שילמתי בצורה אחרת במתנות שאף עברו וקפצו מעל הפופיק. עכשו הוא יכל להיות מרגיש כמוך. אבל אני מרגישה הכי הוגנת שבענין. כשאין לי כסף לבילויים אני לא נכנסת לקשרים.

שירלי6

New member
נתינה היא נתינה

לא רק חומרית. אתה לא במקום טוב. אתה מודד נתינה אתה מרגיש ספונסר אתה משתף אותנו במקום להיות עמה גלוי ושקוף ומרגיש מנוצל. אמרת לה שזה מפריע לך? שיתפת אותה? היא בכלל מודעת למה שאתה מרגיש? חושבת שיש לך בעיה, לא בטוחה שברמת הנתינה, אלא ברמת השיתוף.

r o n35a

New member
שירלי לא כדאי להסיק מסקנות מהר

ואת לא מכירה אותי. אני לא שומר בבטן ,לא חושש מאיש ומאוד אמיתי. אכן הדברים נאמרו בצורה מפורשת ובעדינות. רציתי לדעת האם ההסתכלות שלי נכונה אם לאו.

למעלה