שאלה מי יכולה להסביר לי איך מציירים דולי למה אני לא ממש יודעת
T tamaguchi girl New member 25/12/05 #2 ברוכה הבאה [: אני רוית וכאן יש את המדריך לחדשה, שיכול להועיל לך מאוד תקדישי כמה דקות מזמנך ותיקראי את כולו ^^ בהצלחה, השתלבות נעימה וכאלה
ברוכה הבאה [: אני רוית וכאן יש את המדריך לחדשה, שיכול להועיל לך מאוד תקדישי כמה דקות מזמנך ותיקראי את כולו ^^ בהצלחה, השתלבות נעימה וכאלה
S shmeksit New member 25/12/05 #3 |עוד3ימים| את יכולה ללכת לשעוו"ה שמסונת בחילזונע (חילזון - שהתרדר - לזנות) או לחפש טיוטים טובים ולעשות על פיהם. :] מקווה שעזרתי..
|עוד3ימים| את יכולה ללכת לשעוו"ה שמסונת בחילזונע (חילזון - שהתרדר - לזנות) או לחפש טיוטים טובים ולעשות על פיהם. :] מקווה שעזרתי..
P PinK inK New member 25/12/05 #4 אני מקווה שלא בילבלת אותה שלא תחשוב שעוד 3 ימים היא יכולה ללכת לשעווה וכל הקטע עם החילזון והדר[?] אם את מבולבלת ולא מבינה מזה שעו"ה אז הנה הסבר מעפן: ש -שרשור ע-עזרה ו-[שכחתי..] ה-הדדי
אני מקווה שלא בילבלת אותה שלא תחשוב שעוד 3 ימים היא יכולה ללכת לשעווה וכל הקטע עם החילזון והדר[?] אם את מבולבלת ולא מבינה מזה שעו"ה אז הנה הסבר מעפן: ש -שרשור ע-עזרה ו-[שכחתי..] ה-הדדי