שאלה

שאלה

יש לי כמה שאלות יש אפשרות להיתקע בתוך המציאות הזאת? והאם כל מה שרוצים לעשות קורה? למשל אם אני רוצה להיות באותו רגע בארצות הברית אני פתאום שם? ואיך יוצאים מזה בצורה מבוקרת ורצונית?

Tiger 2

New member
תראה

אי אפשר להיתקע בחלום, זה רק חלום. כן כל מה שאתה רוצה שיקרה יקרה, הרי זה חלום לא? אם אתה רוצה לצאת מהחלום פשוט תעצום עיניים ותאמין שכשתפקח אותן תהיה ער ובטח יש עוד דברכים, אני מאמין שתכף יבוא מיהו ויכתוב לך. אבל מה שקשה זה להישאר בחלום לא לצאת ממנו.

Cheetah

New member
תראה

יקרה כל מה שתרצה שיקרה... אתה תיהיה מודע לעצמך בתוך החלום ותוכל לעשות את הבחירות שלך באופן מודע, אבל התת מודע הוא עדיין זה שאחראי על ההצגה, ומה שיקרה בחלום יותר תלוי בו. עם הניסיון אפשר ללמוד לתמרן קצת את התת מודע, ולקבל שליטה מסויימת בחלום בכל מקרה טייגר זה שזה חלום ממש לא אומר שאפשר שיקרה כל מה שתרצה. וקרה בעולם שאנשים הלכו לישון ולא קמו, לך תדע אולי הם נתקעו איפשהו, אי אפשר לדעת שזה לא קרה, אבל יותר חשוב, אין שום סיבה להניח שזה כן מה שקרה.

חלמן

New member
אתה העלת רעיון ממש יפה!

אני לא חשבתי עליו... אם לא הבנת מה זה שבני אדם לפעמים הולכים לישון ולא קמים! וכל הרופאים לא יודעים למה.. יכול להיות שפשוט הבן אדם תקוע בחלום ולא ממצליח לצאת... ואחרי הרבה זמן אני מתכוון בערך ל- 5 שעות בערך.. המוח מתעייף או משהו ומפסיק לתת פקודות ללב וכל זה.. ואז פשוט מישהו מת! ורואים שהלב הפסיק לעבוד וחושבים שזה התקף לב! ממש יפה...

Tiger 2

New member
מה אתה אומר

אבל אם זה ככה הם היו מתעוררים כשהיו בועטים בהם.

חלמן

New member
אבל רגע

זה לא מוכח מדעית... רק חשבתי שאולי זה ככה.. לא יודע.. סתם דעה... אבל נגיד מישהו הלך לישון ב- 10 בערב... ורואים שב- 7:00 הוא לא קם אז יכול להיות שזה הולך ככה.. הבן אדם נתקע בחלום הראשון או השני שלו... ואז עברו חמש שעות והמוח הפסיק לפעול.. ואז הלב הפסיק לפעול ואז הבן אדם מת.. ואתה יכול לבעוט במת כמה שאתה רוצה אבל זה לא יעזור.. אם כבר אם היית עולה ברגע שהוא תקוע בחלום ובועט בו אז הוא היה קם אבל בשעה 7 זה to late..

Tiger 2

New member
למה שהמוח

יפסיק לפעול אחרי 5 שעות? אני יושן 8-10 שעות והמוח שלי בסדר גמור תאמין לי. ולא נראה לי שמישהו כי הוא נתקע בחלום, אלא כי יש לו בעיות פיזיות כלשהן.

חלמן

New member
למה אין לך

חלום אחד כל לילה? יש לך יותר ועם הפסקות של שנייה בערך ואז המוח יכול לנוח או משהו

אלון ב

New member
להישאר תקוע בחלום צלול

הרעיון באמת נשמע נחמד, טוב יותר מפחיד מנחמד ... וקשה לדעת, אולי באמת יכול לקרות מצב שבו עקב איזה שיבוש בתהליך החשיבה או החלימה אדם ניתקע במצב של חלום וניכנס לאיזו מצב של תרדמת או משהו, אני זוכר לדוגמה שקראתי חלום צלול של מישהו שסיפר היה לו חלום צלול ברמת צלילות מאד גבוהה ופתאום תקף אותו פחד שמשום שהכל כל כך מציאותי אולי בעצם הוא ישאר שם ולא יצליח להתעורר ! ומיד הוא ניסה להתעורר אבל היתה לו התעוררות כוזבת והוא נישאר בחלום ! ואז הוא ניסה עוד פעם להתעורר ושוב היתה לו התעוררות קודמת ועדיין הוא נישאר בחלום ! וככה כמה פעמים עד שבסוף הוא באמת הצליח להתעורר. אלון

חלמן

New member
אבל זה לא

חייב להיות חלום צלול! זה יכול להיות חלום רגיל... ומי שלא מבין בזה ולא יודע להתעורר בכוונה הוא נתקע בחלום! זה נשמע ממש מפחיד..

למעלה