שאלה :)

mestel

New member
שאלה :)

שבת שלום לכל הפורוםםם כתבתי פה שבוע שעבר על הקטע של נהיגה ללא רשיון אני נורא בעד שאסור לנהוג ללא רשיון יש לי איזה חבר מהכיתה שכל הזמן מוציא את האוטו של ההורים שלו בלילות בעבר נסעתי איתו אבל עד שהבנתי שזה מאוד מסוכן הפסקתי השאלה היא פה הוא אמר לי שאיזה שכן שלו תפס אותו נוהג...בחניון שלו... ובחניון יש סיכוי שיש מצלמות.. אז יש סיכוי לדעתכם שהשכן ילך ויגיד : ראיתי את הילד הזה וזה..יש לי הוכחות? תודה לכולם!!

mestel

New member
ו....

השכן חושב שיש לו רשיון..הוא רק נגיד חוששששש ובלי ה ? בסוף תודה:)

OLYMPIAKOS8

New member
הוא שוטר או משהו?

מה האינטרס שלו ללכת להלשין? ודבר שני חבר שלך חייב להפסיק עם זה.. משטרה או לא משטרה מדובר בחיי אדם... ככה שייסע רק עם רישיון ראו דוגמת שריף המלך..

mestel

New member
אממ

אני לא יודע אם ההוא שוטר..אני חושב שלאא...כי אם הוא היה שוטר אז במקום היה מזמין לו ניידת או משהו ו...מיזה שריף המלך?? מה קרה איתו?

רק שחבר שלך ידע

שהוא יכול לקבל קנס ענק על זה ונראה לי שגם אפשר להכניס אותו לכלא ותחשוב מה יקרה אם הוא יכנס במישהו

שריף המלך

נסע בלי רשיון עשה תאונה וחבר שלו שהיה איתו באוטו נהרג שריף נכנס לכלא לכמה שנים טובות לא נעים נכון?

רן88

New member
לא נראה לי שהשכן ילך ויספר

אבל זה תלוי בקשר שלו עם השכן, ובשכן עצמו. בכל מקרה, בבקשה שכנע אותו לרדת מהכביש. אם לא למען בטחונו האישי אז למען ביטחון כל השאר.

mestel

New member
אתם צודקים..

אתם צודקים... תודה על ההסבר ! ועל מה הוא יכול להכנס לכלא?!?!

רן88

New member
לכלא סביר שהוא לא יגיע

אבל הוא יקבל קנס כבד וגם פסילה מהוצאת רישיון למשך זמן מסוים. אגב, גם ההורים שלו (בעלי הרכב) יענשו.

אוראל1988

New member
../images/Emo12.gif

חבל שלא הייתי נוכח בפורום הזה בגיל 15.....

Mis Anna

New member
מה זה יכולה

בטוח תגרור! נהיגה ללא רשיון זאת עבירה פלילית לכל דבר! מעבר לפסילות יהיה לו עבר פלילי.

תלוי..

אם זה שכן כמו השכנים שלי אז הוא לא ילשין.. השכנים שלי לא עשו כלום חוץ מלצחוק על איך שאני נוהג..:p

למעלה