שאלה..

שאלה..

בכיתה ג' עברתי תאונת דרכים.. פגע בי רכב ועפתי איזה 5 מטר נפגעתי בראש (למזלי פציעה קלה.. סדק קטן בגולגולת ושבר באף) אבדתי הקרה לרבע שעה. האם יתכן כי האפילפסיה שהחלה משהו כמו 6 שנים מאוחר יותר קשורה לתאונה?

האם יש סיכוי לתביעה נוספת של הביטוח

? איך אפשר להוכיח שהאפילפסיה באמת נגרמה מהתאונה?

aerox

New member
אתה יכול להוכיח

ע"י תצלומים ורופאי ביטוח לאומי שיודעים לתבוע , ויש לך אפשרות עד 7 שנים לתבוע , ושבר בגלגולת לא נשמע טוב אני לא רופא אבל יכול להיות מאוד שאפי'- שנגרמה לך היא כתוצאה מהתאונה. אני משאר

אורי תשאל בפורום עורכי דין

ואחרי שישיבו לך אז תוותר
חבל לוותר לפני... בהצלחה

לאורי חייל 21

גם לי הייתה תאונת דרכים שיכול להיות שהייתה הטריגר לבעיתינו העיקרית לאחר הידיינות מישפטית נאמר לי על ידי ועדה מיקצועית שכללה את ראש התאחדות הניורולוגיים בארץ שminor injeryכמו שלך אינה סיבה מספקת למחלת אפילפסיה כלומר בפגיעה קלה אחוז הסטיסטי לקבלת אפילפסיה הוא נמוך ביותר לכן אינה הוכחה ראויה לקבלת אפילפסיה בתקדים משפטי אחר חייל שהיה מעורב בתאונת דרכים וסבל לאחר מיזה מאפילפסיה עתר לבית מישפט בטענה שיש קשר ישיר בין המחלה לתאונה בית המישפט טען שהנפגע אומנם שבר צלעות אבל הפגיעה בראשו הייתה פגיעה קלה שאין בה להצביע על הופעת האפילפסיה לצערי ונוכחתי שגם פגיעות קלות יכולות להוביל לאפילפסיה אבל קיים קושי משפטי להוכיח קשר ישיר בפגיעות קלות

למעלה