שאלה !!!!!!!!

omerzinho

New member
שאלה !!!!!!!!

שלום לכולם פעם ראשונה שלי פה פשוט יש לי שאלה - נכון בספר הרביעי הפרק הראשון יש סיפור קצר על משפחה שמתה כולם ביחד בבגדים של ארוחת הבוקר? אבא-אמא-ובן, ולבן קוראים תום אז זה תום רידלי אז הוא מת בתור ילד בפרק הזה אז למה לעזאזל הוא מת!??!!? הוא וולדמורט לא?!?! אעאאעאעאעא כואב לי הראשששששששששששששששששששששש

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלא.

מתו: סבא של וודמורט,סבתא שלו ואבא שלו. לאבא שלו ולו היה את אותו השם.

gdisrael

New member
גם לחי לקח זמן להבין את זה !!

בהתחלה הסבתכתי אחושרמוטה אבל הגיון פשוטאנשים חחח

omerzinho

New member
לאאאאאאאאאאא

גם על זה חשבתי אבל - אם אבא שלו מת, אז הוא מת בתור ילד אז איך לעזאזל הוא הספיק להביא את וולדמורט לעולם אם הוא מת בתור ילד?!!? אע!?!?! כאב ראש שובבבבבבבבבבבבבב

gdisrael

New member
הוא הולךיד אותו ככה בגיל 20 אולי

פחות... כנראה אז הוא היה בגבול ה 30 - 35

omerzinho

New member
ספויילר? אולי לא יודע.

=זהירות יש מצב שזה ספויילר= פףףף זה מוזר... שכחתי כבר ת'הסברים על המשפחה של וולדמורט בספר השישי אז הם לא אומרים משו שקשור לרצח הזה? אוף ידעתי שהייתי צריך לקרוא את הסדרה שוב לפני שקראתי ת'שישי. דיימ.

באמת לא הגיוני../images/Emo58.gif

אבל אם קראת את הספר השישי כתוב שם שאבא של וולדמורט נטש את אמא שלו כשהיא היתה בהריון והתחתן שוב. כנראה שזה אבא של וולדמורט, אשתו החדשה והילד שלהם. זה גם הגיוני כי כתוב ברביעי שלא נראה ליד הבית אף אחד מלבד נער חיוור. בהנחה המאוד הגיונית שזה וולדמורט הנער, הוא לא יכל להרוג אותם אם הוא עוד לא נולד(קשה להאמין שאחרי שאבא שלו הוליד אותו הוא חזר להתגורר עם ההורים). ועוד משהו, וולדמורט אומר באחד הספרים שהוא הרג את אבא שלו, ושוב אנחנו חוזרים לזה שבהנחה שאבא שלו היה הילד, הוא בכלל עוד לא נולד. בקיצור, כנראה זה הפתרון

The Walrus

New member
ממש לא. זה ממש ברור. ../images/Emo58.gif

אוקיי. אבא שלו מתחתן עם אמא שלו ויולד אותו. לאחר לידתו אמא שלו מתה ואביו עוזב אותו לגדול בבית יתומים. הילד גודל בבית יתומים והאב לא טורח לברר מה שלומו ומה קורה איתו. לאט לאט הילד (וולדמורט) מבין את הסיפור הזה. הוא מחליט לנקום באביו על שהרג אותו. שהוא בן 16 הוא הורג את האבא המוגל שלו (שהוא בינתיים בין 30 בערך), ואת שני הוריו של אביו - סבא וסבתא שלו מהצד המוגל. מה לא ברור פה?

doyon

New member
הםם../images/Emo58.gif

דבר ראשון הוא לא יכול להיות צעיר מידי כי וולדמורט הרג אות בין השנה החמישית לשישית,או משהו כזה.תקשיבו אמא שלו כישפה את אבא שלו כשהו היה גבר צעיר אני מניח שזה אומר שהוא היה משהו כמו 17-20 ותחשבו שהשנים האלה זה לפני כמעט מאה שנה [אין לי כוח לפרט על למה זה בזמן כזה או אחר] ואז זה היה נומלי לחיות עם ההורים עד גילאים מאוחרים בייחוד אם לו התחתנת.גם וולדמורט אמר שהוא הרג את אבא שלו וגם דמבלדור אמר שוולדמורט הרג אותם והשתיל זיכרון אצל דוד שלו[מצד אמא] שהוא יחשוב שזה היה הוא. ובאותו קטע דמבלדור גם אומר שוולדמורט הרג באתוו יום את הסבים שלו ואת אביו והנה ההסבר.

ToryMaster

New member
אבל זהלא נכון.

הילד זה הבן של הסבא והסבתא, לא דווקא ילד ממש.

אני בכלל לא זוכרת את זה ../images/Emo12.gif../images/Emo98.gif

XD ולא נראה שאפילו אחרי שקראתי הבנתי את זה >>; מה שמחזיר אותי לדיון שלנו שאנחנו סניליות ואם אנחנו לא עושות קריאות חוזרות אנחנו שוכחות חצי מתוכן הספר XD >>;

YaEloNeT

New member
טעות נפוצה :] ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

זה אבא וסבא וסבתא של וולדמורט. וולדמורט נקרא ע"ש אבא שלו.

למעלה