שאלה

שלומית16

New member
שאלה

רציתי לדעת איזה שירים קלי כתבה בשני האלבומים שלה?אלא אם כן היא כתבה את כולם

השירים שהיא כתבה

אני לא זוכר את כולם, אבל ממה שאני זוכר: Thankful Miss independent (שותפה לכתיבה) Behind these hazel eyes Because of you Addicted Walk away Hear me וחסר לי עוד 3 שירים

Xsposed

New member
את Miss independent הביאו לה

מכריסטינה ,הי לא כתבה אותו וכמובן לא היתה שותפה לו

Kryptonite

New member
אאל"ט, כריסטינה במקור../images/Emo168.gif

כתבה את השיר הזה ל - Stripped, אבל בגלל סיבות כאלה או אחרות (סביר להניח כיוון שהוא לא מתאים ממש לסיגנון הכללי של האלבום) היא וויתרה עליו והעבירו אותו לקלי, ששינתה בו כמה דברים. (ולכן כתובה כשותפה לכתיבה)

Xsposed

New member
היא לא העבירה אותו לקלי

לקחו לה אותו והביאו לקלי זה לא משנה מה היה , היא לא היתה שותפה לו ובגלל זה לא היו צריכים לכתוב את השיר הזה בכלל פה

Kryptonite

New member
מזתומרת לקחו לה אותו?../images/Emo168.gif

היא וויתרה אותו, קלי/החברת תקליטים של קלי/אחד מהצוות של קלי ראה את השיר הזה, נדלק עליו - חשב שהוא יהיה מתאים לה והביא לה אותו. הכל כמובן באישור של הגברת אגילרה... וכן, קלי שינתה את המילים של (הוסיפה משלה, לא יודע מה) השיר, ובגלל זה היא מופיעה גם בקרדיטים של האלבום ככותבת.

14מתן

New member
השיר לא היה גמור אצל כריסטינה

קלי הוסיפה ושינתה אותו וזהו דרך אגב, כריסטינה גם לא כתבה אותו לבד.... היא כתבה אותו עם עוד שותף

שלומית16

New member
תודה רבה לכולם!!../images/Emo24.gif

השירים שהיא כתבה אלו השירים שאני הכי אוהבת

a charmed girl

New member
same here! חח../images/Emo6.gif

השירים הכי יפים הם אלה שהיא כתבה חח (חוץ מwalk away) שאני לא ממש מתה עליו...

Blue Aura

New member
כי זה בא מהלב שלה.../images/Emo1.gif../images/Emo185.gif

והשירים שבאים מהלב שלה,היא חולקת איתנו את מה שהיא מרגישה ומה שהיא חושבת,ולא רק זה עושה את השירים יפים.

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifרואים את זה בהופעות../images/Emo15.gif

בעיקר.. נגיד בBOY היא בדרך כלל על סף בכי ככה לקראת הסוף.. את השירים האחרים..כן הם שלה והיא מבצעת אותם ואוהבת אותם והכל.. אבל שירים שבאים ממנה..כמו Addicted מוציאים ממנה משו אחר..זה עושה את ההבדל..

למעלה