אני מסתמך על העובדה..
שבזמן שהעיר העתיקה הייתה בשלטון ירדני, ורבים מנושאי התפקידים בעיר היו פלשתיניים, אז לא היה חופש פולחן ליהודים. זה דבר ראשון. בנוסף לכך אני מסתמך על זה שליהודים אין אפשרות להתפלל כעת בקבר יוסף, לאחר שצה"ל יצא מהאזור, ובנוסף לכך - בית-הכנסת חולל, נצבע בירוק - צבע האיסלאם, והפך למסגד! אתם יודעים מה היו אומרים בעולם האיסלאמי אם היינו מחללים ככה מסגד (ועוד בכזאת דרגת קדושה) והופכים אותו לבית-כנסת? רק תתארו. ועוד - מתנחלי חברון, כמה שאני לא מצדיק אותם ואני חושב שזה לא הגיוני שהם ישלטו עם צבא על עשרות אלפי פלשתינים, בדבר אחד אני יכול להבין אותם. ברגע שהם לא יהיו שם לא תהיה ליהודים אפשרות להתפלל במערת המכפלה, אחד המקומות הקדושים לדת היהודית. אני חייב לציין שאני א-תאיסט לגמרי, ולא מאמין באלוהים, אך חשוב שיישמר חופש הפולחן של היהודים, כמו שכעת נשמר חופש הפולחן של המוסלמים בהר-הבית ובכל מקום אחר. בקשר לסממן הלאומי שדיברת עליו - לא הפריע לך ללכת להפגין מול האוריינט-האוס, בהפגנת הלאומנות הפלשתינית שדיברה על מזרח-ירושלים כעל בירת הלאום הפלשתיני. אבל כרגיל, כשזה ישראל ישר אתה נגד. ירושלים בירת הנצח של עם ישראל יובל