סט אפ עולה 250 ש"ח שזה חתיכת שחיטה עכשיו וויז פרסם פה אתרים של ג´קסון ושל איבאנז שבהם מראים איך לעשות סט אפ לגיטרה בחינם תבדוק בקישורי הפורום או משהו כזה עדיף לך לנסות לבד ואז אם אתה לא מצליח לשלם 250 ש"ח מאשר לשלם 250 ש"ח על משהו שאולי יכלת לעשות לבד
אל תעשה סטאפ לבד אם אתה לא יודע ובטח לא לאיבנז עם צוואר דק. אתה יכול בטעות לסובב את הברזל שבצוואר של הגיטרה כמה מילימטרים לכיוון הלא נכון ולשבור לך את הצוואר, תן למישהו שמבין, זאת אומרת חנות או בעל מקצוע ותגיד לו איך אתה רוצה את הסטאפ (מיתרים גבוהים או נמוכים וכו´).
אתה רוצה להגיד לי שכשאני אצתרך לעשות סט- אפ לגיטרה אז יקחו ממני 250 ש"ח???? איזה גנבים. ראיתי איך עושים סט אפ בגלל שעשו ליח עכשיו לגיטרה כשקניתי אותה. זה ממש לא בעיה- כולה עסק של 20 דקות. אבל עדיף לך לשלם כסף ולא להתעסק עם זה לבד כי אני מכירה כמה אנשים שנהרסו להם הגיטרות בגלל שהם התחילו להתעסק עם הברגים.
על חבר שלי שלומד אצלו, וקנה איבנז RG 520 הוא הוריד את כל המיתרים, אתם יודעים מה קרה אז המורה שלי הלך לגיטר כל (בכלי זמר הוא בכלל לא נכנס) שמה, כמה שהבן אדם נחמד היה לדעתי כשאני פגשתי אותו פעם, רצו איזה 300 (בלי מיתרים...) ולהשיאר את הגיטרה הוא הלך להרצל והרצל עשה לו את זה במקום, תוך 20 דקות עבור 100 ש"ל רק הרצל