שאלה..

שאלה..

איפה אני יכולה להשיג כזה קניתי לצי'יקי רצוע אבל זה גדול עליה(מאד מאד גדול) ועכשי וכשדאני יוצאת איתה החוצה אני מה את הרצוע שלה מסביב לצוואר שלה(אני לא שמה חזק אם היא מתאמצת קצת היא יכולה להוריד אותה.) וקשה מאד לשים לה את הרצוע היא ממש שובבה ובעייתית והיא לא נותנת לי לשים לה.. =\

skarlet ohara

New member
כעיקרון כמעט בכל חנות חיות לדעתי

אני קניתי בג'ונגל, אבל אם הייתי ממליצה ישירות אז משמרת ההתעללות היתה כבר קופצת עלי. קיצר, ג'ונגל, 60-70 שקלים (בורחת לפני שהאנשים עם האלות יגיעו...)

Sweet Fantasy

New member
אני קניתי בג'ונגל ב30+ ₪

מיוחד לחמוסים, ודריה, החמוסה עדיין לא מחוסנת לכן אסור! לשחרר אותה בחוץ.. מותר רק על הידיים עד שהיא תסיים את החיסונים.

אל תדאגי

היא לא משוחררת על הרצפה היא על הידיים שלי אבל אני שמה לא רצוע כי היא אוהבת לזוז הרבה מאד ועם הרצוע אני מרגיע אותה קצת ככה היא לא נושכת אותי..

WTR

New member
בכל חנות שמוכרת ציוד לבעלי חיים

זו רתמה שמתאימה גם לארנבים וחתולים אם אני לא טועה. קוראים לה רתמת X. אין בעיה להשיג אותה וזה בד"כ עולה 50 ש"ח. מה שכן, אל תקני בג'ונגל...

mikonww

New member
אז זהו שבחיפה יש ממש בעייה

אני כבר תקופה מחפש ומה שלכולם יש זה מין רצועה כזו שהיא גם הרתמה. וזה כלל לא מה אני רוצה. בקיצור ניראה שאני הצתרך לקפוץ לת"א. אז אם מישהו יכול להמליץ על חנות בת"א אני יותא מהשמח ותודה מראש !

WTR

New member
למייקי ופרפרית - תזמינו מהאינטרנט!

אם תרצו אני אנסה למצוא לכם משהו זול באינטרנט

Sweet Fantasy

New member
אני מתכוונת בארץ

אני לא חושבת שבשביל רצועה צריך לעשות הזמנה שלמה. הייתי מבינה אם לא הייתה רצועת X בארץ אבל יש, ואפשר למצוא. גם אם זאת תהייה קנייה חד פעמית בג'ונגל, ראיתי תרצועה גם בחנויות אחרות, אבל בג'ונגל בטוח יש.

Sweet Fantasy

New member
ג'ונגל? זאת רשת

בכל הארץ.. תנסי להתקשר ל144 ולשאול איפה הסניף הכי קרוב אלייך.

Sweet Fantasy

New member
רעות, דיי עם זה

שמעתי את זה פעם אחר פעם.. הבנתי ואני חושבת שרובנו הבנו.. אני אבחר מאיפה לקנות ומאיפה לא לקנות. זה שתגידי את זה פעם אחר פעם אחר פעם לא ישנה, מה שגם נתתי את זה בתור המלצה כי אני יודעת בביטחון ששם נמכרת הריתמה תמיד ! וציינתי שאפילו אם זאת קנייה חד פעמית עדיין זה אפשרי. ותשאירי לאנשים לבחור מאיפה הם קונים ומאיפה לא, תודה.

The Reuty

New member
מצטערת, אני לא אפסיק.

כמו שיש לך זכות לבחור לקנות מחנות שמתעללת בבעלי חיים, לי יש זכות להגיד לך כל פעם מחדש שאת מזכירה את החנות הזו שהיא מתעללת בבעלי חיים, אולי פעם אחת האסימון יפול לך ותביני שאת לא צריכה לתת להם כסף. וגם לא על קניה חד פעמית, בשביל מה? יש מלא חנויות שלא מתעללות בבעלי חיים וכן מוכרות רתמה וכל מיני דברים אחרים, אז למה לא לקנות מהם?! כי צריך לנסוע טיפה יותר רחוק? אני בטוחה שההורים שלך/את נוסעים לת"א לקנות ולעשות כל מיני דברים, אז למה לא לעבור בחנות חברותית לבע"ח ולקנות מהם רתמה? אז אני מצטערת אם אני מציקה לך. לי זה מציק שאת ממשיכה לקנות בחנות שמתעללת בבעלי חיים, ואם את לא קונה מהם, את ממליצה, שזה גרוע באותה המידה. יום טוב, תודה.

Sweet Fantasy

New member
אני לא מתכוונת לריב איתך

וזה הדבר האחרון שאני רוצה. אבל אני מאמינה שאנשים הבינו פעם אחת שג'ונגל זה לא בדיוק החנות האידאלית. + שלא כל החנויות של ג'ונגל מתעללות בחיות. וזאת לא רשת אחת למרות השם, לאחרונה גיליתי שהחנות למשל ברחובות היא לא של אותם בעלים כמו זאת בת'א.. את לא יכולה להגיד לכולם להחרים רשת שלמה בגלל שאת ראית חנות שמתעללת בבע"ח בטח ובטח שזה לא של אותם בעלים (למשל כמו קסטרו) בקיצור, יכול להיות מישהו שגר בטיזניבי (שיהיה) ושם תהייה חנות ג'ונגל שלא מוכרת כלבים\חתולים\חמוסים או משהו אבל כן אוגרים ואוגרים שמוחזקים בתנאים לא ראים. ויש חנויות כאלה, ואני יודעת שאת נגד חנות חיות שמוכרת חיות לא משנה מה התנאים, אבל אני לא רואה הבדל בין חנות חיות שמגדלת בתנאים טובים לבין גידול בבית. בקיצור חבל להתווכח וחבל שתעלי את זה כל פעם שאני אגיד ג'ונגל.

The Reuty

New member
לא רבה.

ג'ונגל זו רשת, הבעלים של החנות עצמה אמנם לא אותם בעלים, אבל זו אותה רשת. כמו שהבעלים של שופרסל בנתניה הם לא אותם הבעלים של שופרסל ת"א, אבל הם כולם תחת אותה רשת. אם החנות לא מתעללת, אז אפשר לקנות מהם אבל אם החנות כן מתעללת, למה לא לקנות מהם?! ואני כן יכולה להגיד לא לקנות מג'ונגל כל פעם שיזכירו אותה בדיוק כמו שכל פעם מזכירים יוקונובה/רויאל קנין, אני מזכירה את העובדה שהם עושים ניסויים בבע"ח. אני לא אומרת לאנשים מה לעשות, אני מיידעת אותם שהרשת מתעללת בבעלי חיים, יש להם זכות לבחור אם לקנות שם או לא, זה לא שאני מצמידה להם אקדח לרכה ומכריחה אותם לא לקנות שם.

למעלה