שאלה..

Sweet Fantasy

New member
זה מה שאני מסבירה לך

אני לא מדברת על הבעלים שעובד בחנות מדברים על הבעלים מעליו.. הבעלים שונים "המנכ"ל" "דה ביג כהונה" הוא לא אותו אחד!!!! זה אותו שם, מישהו רק קנה תשם כי יש לה "שם" זה לא אותם מוצרים ולא אותם מחירים.

mikonww

New member
תודה באמת תודה

אבל כבר חפשתי באינטרנט אתר בארץ ולא ממש מצאתי, אולי לך יהיה יותר מזל. בכל מקרה אם מישהו מכיר או יודע על אתר טוב או חנות טובה בבקשה שהשלח לי מסר באישי או דרך כאן. תודה מראש

Sweet Fantasy

New member
הסתכלת בקישורי הפורום?

בכל מקרה, אני בודקת הרבה ברשת בחנויות מקוונת לראות דברים חדשים וכאלה. ואל נתקלתי בריתמת X ברשת, ככה שאני לא חושבת שיש. רק בחנויות.. בדקת כבר בכל החנויות?

mikonww

New member
ברוב החנייות שבחיפה אז כן.

יש להם מין ריתמה כזו שהיא חלק מהרצועה וזה לא מה שאני רוצה.

mikonww

New member
חחח אני יודע מה אני מחפש

וכאן הבעייה שאין
האמת שגם הרצועה שאני מדבר היא X ולא H אבל היא מגיע +- בתור חלק אחד רצועה וריתמה יחד, ואני רוצה רק את הריתמה

Sweet Fantasy

New member
אין כזה דבר

הכל מגיע עם רצועה וריתמה ולא נראה לי שאתה מדבר על הX, היא עם קליפס כזה? הX היא הכי טובה.

Sweet Fantasy

New member
נו מה אתה חייב להיות כזה אגרסיבי

עם התשובות שלך? מיקי זה פורום, וירטואלי, אני קוראת אותך לא שומעת אותך, אני לא יכולה תמיד להבין בדיוק למה אתה מתכוון. תפסיק לענות כאילו זה כל ככךךךך ברור, כי זה לא, ולכן אני שואלת ואשאל עד שאבין. ואם לא בא לך להסביר, אתה לא חייב. אבל תענה בנעימות.

mikonww

New member
מיכל בגלל שזה וירטואלי ../images/Emo24.gif

אני מנסה להביעה במילים רגש, הכוונה היא לא להיות הגרסיבי, איזה לנסות להיות ברור שזה מה שיש לי ואני לא מדמין
זה כמו שאני הגיד לך שזה פורום וירטואלי מה את כזו רגישה
אני לא עושה שום דבר במזיד או דומה, הכוונה להיות ברור ושמה שאני אומר לא התפרש ליותר מכיוון אחד, ולכן זה נשמע חד משמעי.

Sweet Fantasy

New member
אני לא רגישה יותר ממה שאני צריכה

ו"נו מה" היה קצת אגרסיבי.. בכל מקרה תנסה להסביר בבקשה למה התכוונת.

mikonww

New member
בכייף

אז כך הרתמה שיצא לי לראות במספר חנויות בחיפה מחולקת לשתיים, עד כאן זה בסדר גמור. ריתמה + רצועה, אך הבעיייה מתחילה בזה, שהריתמה מאוד קשה להלבשה ומשעירה מין זנב כזה שניטפס בכל דבר ומעוד מסוכן, הזנב הזה בעצם משמש מין לולעה כזו בשביל הרצועה. אני מייד הצרף תמונות והסביר כל דבר

mikonww

New member
מבט מלפנים

אפשר לסים לב שיש שם איזה טכעת קטנה ששומרת על מבנה הרתמה, הטבעת זזה הרבה וקשה להלביש אותה במדויק על החזה.

Sweet Fantasy

New member
בדיוק זאת הX

והיא הכי טובה!!! נראה לי שפשוט לא הבנת איך להלביש נכון ופשוט את הרצועה.. כי אחרת היית מבין שריתמת X היא הריתמה הכי פשוטה וקלה להלבשה! הטבעת היא בעצם עושה את X וכל מה שאתה צריך זה לשים את 2 הרגליים משתי הצדדים, משהו כמו "סבתא סורגת" + היא לא אמורה לשבת בדיוק בדיוק על החזה זה בסדר אם היא זזה.. בקשר לריתמות בתור אחת שיש לה את שניהם אני יכולה להגיד שהX הרבה! יותר נוחה.. פשוט תלמד לעבוד איתה

Sweet Fantasy

New member
ממ..

תן לי לחסוך לך.. הנה תמונה של החמוסים שלי שהעלתי לא פעם ע"מ להראות את רצועת הH והX ג'וזפין עם רצועת H

mikonww

New member
אוף רציתי לעלות עוד תמונה ../images/Emo7.gif

סתם חסכת לי . לא יודע אני לא ממש אוהב אותם ואני יודע שיש עוד סוגים של רתמות X גם כן. וכן אני מסתבך איתם ודי לא נוח לי איתם. יש לי ידיד שקנה לפני מספר שנים גם כן רתמה X מאוד נוחה הייתי מוחר כליה בשביל כזו. אני השתדל לעלות תמונות שיצא לי לצלם אותה. בכל מראה רתימה H איפה ניתן להסיג אז במידה מספיק קטנה ?

mikonww

New member
לא יותר נוח ה-H ?

אפשר לשחרר את הרצועה ולהשאיר את הריתמה ללא חשש שהיא תסתבך במשהו ב-H? או יותר נכון סיכוי קטן יותר שה-H יתפס במשהו מה-X, לא

Sweet Fantasy

New member
נראה לי שהבנתי אותך

אתה מתכוון שאם משחררים את הרצועה מהX נזאר חתיכת חוט מיותרת שעלולה להתסבך? אבל הסיכוי נמוך, אבל את הH פחות נוח לשים ממש פחות בקשר לריתמה הריתמה שיש לי זאת ריתמה שמיועדת במקור לאיגואנות ולכן היא קטנה (הH)

למעלה